Soňa (23): Rozešel se se mnou kluk a já se chtěla pomstít. Z legrace jsem zkusila voodoo a stalo se neštěstí

Soňa (23): Rozešel se se mnou kluk a já se chtěla pomstít. Z legrace jsem zkusila voodoo a stalo se neštěstí
Zdroj: Unsplash.com

Soňa nám zaslala svůj příběh o tom, jak se chtěla pomstít klukovi, který se s ní rozešel ze směšného důvodu. Nejdřív se mu chtěla strašně pomstít, a tak jí kamarádka navrhla, aby zkusila voodoo. Způsob, jak ze sebe dostat zlost pícháním špendlíků do panenky byl dobrý. Jenže pak se stalo něco, co Soňu teď velmi trápí.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 08. 2020 15:00

Dlouhý rok jsem uháněla Přemka (24). Když se mi to podařilo, myslela jsem si, že mi patří svět. Po čase jsem se rozhodla, že si pořídím rovnátka, a to i ve svém věku, protože jsem měla velice křivé zuby. Je pravdou, že jsem s nimi vypadala poněkud divně, ale co už...

Kamarádka dostala dobrý nápad pro pomstu

Ukázalo se, že Přemek není takový charakter, jak jsem si myslela. Když zjistil, že budu rovnátka nosit minimálně rok, rozešel se se mnou. Prý by se mu kamarádi smáli a to on by neskousl. Taková to byla láska. Teď už jsem se z rozchodu vzpamatovala, ale v tu chvíli se mi zhroutil svět a já se rozhodla pomstít. Kamarádka Lenka mi poradila, že prostřednictvím voodoo mu můžu něco provést. Jen k tomu potřebuji třeba jeho vlas. Ten jsem našla v hřebenu, který mi po něm zbyl. Přišlo mi to sice praštěné, ale ve finále, a hlavně po láhvi vína, jsem se rozhodla do toho jít. Vyrobila jsem panenku a připravila špendlíky.

Zdali to byla náhoda, nebo to zabralo, to už se nikdy nedozvím

Kamarádka mi vysvětlila, že co provedu panence, se pak stane tomu, kdo ji představuje. Špendlíky jsem jí zapíchala do rozkroku, "jako" jsem panence zlomila ruku, špendlíky jsem jí píchla i do obličeje a přála jsem si zlomený nos. Při každém vpichu do panenky, jsem vyslovila něco jako ,,to máš za ty rovnátka“. Pak jsem strčila Přemkův vlas do panenky a čekala co se bude dít. Nestalo se nic. Druhý den odpoledne jsem ale potkala našeho společného kamaráda, který mi řekl, že Přemek je v nemocnici, protože měl autonehodu. Ptala jsem se, co přesně mu je. Prý narazil do stromu, zlomil si ruku, má zcela přeražený nos a nějakou nešťastnou náhodou, když se sám snažil z auta dostat, narazil rozkrokem o nějaký drát, takže je zraněný i na tomto choulostivém místě.

Bože! Hned jsem si to spojila s naší voodoo panenkou. Volala jsem Lence, ale ta říkala, že tomu přece sama nevěřím, že by to fungovalo. Na mě je tato událost moc veliká náhoda. Jela jsem za Přemkem do nemocnice a vypadal teda dost podobně, jako voodoo panenka, protože místa, která měla ona napíchané špendlíkama, měl obvázané. Už se nikdy nedozvím, zdali to byla náhoda, nebo ne. Jedno je jisté, už to nikdy zkoušet nebudu.

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články