Ilona (29): Švagr brečel, že je v úzkých, a když jsem ho utěšovala, vrhl se na mě. Teď mám strach

žena
Zdroj: Pixabay.com

Ilona bydlí se svým manželem Petrem, který má o deset let staršího bratra Zdeňka. Když k nim jednoho dne přišel, vypadal, že se každou chvíli zhroutí. Ilona ho utěšovala a on využil toho, že je doma sama a vrhl se na ni. Od té doby je všechno jinak.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 02. 08. 2020 11:00

Svého manžela Petra miluji a nikdy bych ho nepovedla. Žádnému svému příteli jsem nebyla nevěrná, prostě se mi to příčí. Navíc s Petrem si opravdu rozumíme a já bych o něj nechtěla přijít, je o tři roky starší a loni jsme měli svatbu. Za svědka mu šel jeho bratr Zdeněk.

Ten den, kdy se to stalo, byl už od rána zvláštní. Petr měl jet na školení a nešlo mu nastartovat auto, neměl čas řešit, co s ním je, tak jsem mu nabídla, ať si vezme moje, jenže jsem nemohla najít klíčky. Pobíhala jsem po bytě a panikařila, že je nemám, tak volal Petr bráchovi, jestli by mu půjčil svoje auto. Nakonec jsem je našla v jiné bundě, Petr se rychle rozloučil a odjel. Já ale přišla do práce se zpožděním a šéfovi se to vůbec nelíbilo. Celý den byl nepříjemný a odpoledne jsem odcházela se slušnou bolestí hlavy.

Nečekaná návštěva

Byla jsem doma sotva deset minut, když někdo zvonil. Za dveřmi stál Zdeněk a ptal se, jestli je Petr doma. Řekla jsem, že není, a on si sedl na schody a dal hlavu do dlaní, že na něj počká. „Ale on jel na služebku, přece ti ráno volal,“ připomněla jsem mu a vzala ho dovnitř. Zdeněk si sedl do obýváku a poprosil mě, jestli by si ode mě mohl napsat smsku, že se mu vybil mobil, tak jsem mu ho půjčila a šla pro něco k pití.

Když jsem se vrátila, všimla jsem si, že popotahuje a utírá si oči a on se mi svěřil, že má jeho manželka Ivana milence. Dokonce prý jejich dcera není jeho. Byl z toho hrozně špatný, že jsem ho prostě musela utěšit. Objala jsem ho a on mě držel pevně jak malé dítě. Jenže v tom jsem ucítila jeho ruku na mém prsu a než jsem ucukla, druhou mi zezadu přidržel hlavu a chtěl mě líbat.

Měl to promyšlené

Snažila jsem se odtrhnout, ale měl hroznou sílu. „Však jsi to sama začala,“ dodal a zase mě osahával a bylo vidět, že si v tom libuje. Pak sám vstal, začal se smát a řekl, ať z toho nedělám kovbojku. Rovnala jsem si oblečení a byla v šoku, načež na mě ukázal prstem a řekl, že jestli to někomu řeknu, všechno popře. Nejednou jsem totiž říkala, že je pohledný, ale já to myslela jinak. A zkazila bych mu prý manželství s Ivanou, protože ona na mě žárlí, navíc se s ní samozřejmě nerozvádí a všechno si vymyslel.

Křičela jsem na něj, že mě to nezajímá a nebude mě vydírat, ale on se ušklíbl: „Jo? Tak se podívej, co jsi mi psala. Kdo komu uvěří?“ a já našla v telefonu smsku, kterou napsal, když jsem mu půjčila telefon. Na své číslo si poslal zprávu: „ZDENDO, PETR DNES ODJEL. STAV SE.“ Koukala jsem na to jak blázen, bylo jedno, že jsem to ze svého telefonu smazala, on to ve svém měl a drží mě teď v šachu. Nikdo mi prý věřit nebude, takže zatím o tom mlčím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články