Věra (25): Když pro mě přátelé uspořádali únos nevěsty, ženich mě nehledal. Místo toho se vypařil

Věra (25): Když pro mě přátelé uspořádali únos nevěsty, ženich mě nehledal. Místo toho se vypařil

Věře všechny kamarádky záviděly, že bude mít svatbu, a ona se na svůj den moc těšila. Kamarádky jí šly za družičky a celý den byl naprosto dokonalý. Až do večera, kdy její přátelé nachystali únos nevěsty a volali ženichovi, že si pro ni má přijet. Ten se ale vypařil a jaké to mělo pokračování?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 27. 07. 2020 13:00

„Hlavně se musíš vdávat z lásky,“ říkávala mi babička a já to měla už od svých dvanácti let v hlavě. Prvního kluka jsem měla v šestnácti, ale po tom, co jsem s ním přišla o panenství, mě nechal. Hodně jsem to obrečela. Po dalších rozchodech jsem se zařekla, že kluci v mém věku chtějí jen sex a nic vážného, a proto jsem se rozhodla, že si najdu někoho staršího.

V restauraci, kde jsem pracovala jako servírka, si jedna firma pronajala salónek pro dvacet lidí a já je obsluhovala. Kromě tří žen tam byli jen samí chlapi a jeden z nich po mně pokukoval. Později se se mnou dal do řeči, a když odcházel, dal mi svoji vizitku. Jmenoval se Daniel. Ještě ten večer jsem mu napsala zprávu a psali jsme si asi hodinu.

Správná volba

Na prvním rande jsme zašli na večeři, pak se procházeli okolo řeky a završili jsme to krásným polibkem. K ničemu jinému nedošlo, Dan byl prostě vyzrálý, choval se jako gentleman, a navíc byl o třináct let starší, což mi vyhovovalo. Když mě požádal o ruku, tetelila jsem se blahem a kamarádky mi záviděly, že budu vdaná paní, navíc za takového sympaťáka. Když jsem poslouchala historky, jak se jejich kluci chovají pořád jako puberťáci, byla jsem opravdu ráda za to, co mám.

Na svatbu dorazila moje i jeho rodina, přátelé a já se s každým snažila prohodit pár slov, i když jsem měla oči jen pro manžela. Pak mě jeho kamarádi zatáhli stranou, že s nimi musím někam jet. Bylo mi jasné, že to je únos nevěsty. Zapadli jsme do baru asi pět minut odtamtud a kluci volali Danovi, aby pro mě přijel a přivezl s sebou peníze na výkupné. Po půl hodině ale pořád nepřijel a pak už nám to bylo divné. Neměla jsem u sebe telefon a oni se mu nemohli dovolat.

Vypařil se

Když jsme se vrátili zpátky, všichni říkali, že si zavolal taxi a odjel mě hledat. Smáli jsme se, že se asi spletl a jel jinam, a tak jsem mu volala, ale měl to vypnuté. Jeho rodiče už tam nebyli a já začínala mít strach. Volali jsme na dispečink místní taxi služby, ale ti nám tvrdili, že to zjistí a dají vědět, ale nic. Nakonec volal jeho kamarád na policii, jestli nebyla někde nahlášená nehoda, že se nám ztratil ženich, ale ti nám jen poradili, abychom ještě čekali.

Po další hodině už všichni odešli a zbyla jsem tam jen já a jeho dva kamarádi. Nakonec jsme to ukončili a já jela domů, tam jsem si všimla, že v chodbě zmizely všechny jeho boty, když jsem šla do skříně, půlka věcí byla pryč. Za dvě hodiny na to mi od něj přišla zpráva: „Nezlob se“ a tím byl mezi námi konec. Rozvedli jsme se, já ho od té doby neviděla a pořád to v sobě zpracovávám. Nebyl zřejmě tak vyzrálý, jak jsem si myslela.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články