Honza (35): Při své práci jsem narazil na bohatou paničku, trochu jsme se zapletli a ona teď trpí

žena, muž
Zdroj: Freepik.com

Honza se s námi podělil o příběh, kdy jako hodinový manžel zavítal do domu jedné bohaté dámy. Nakonec se z toho stalo takové malé zpestření a nejezdil tam jen za rozbitými spotřebiči. Jednou si všiml, že se u nich doma cosi odehrálo, proto se rozhodl, že podivný vztah raději ukončí, než to špatně dopadne. O co šlo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 08. 2020 16:30

Jmenuji se Honza. Živím se jako hodinový manžel, nese to dost a mě taková práce hrozně baví. Nikdy nevíte, co ten den budete přesně dělat, pokud to není předem domluvené. Jsem zatím bez rodiny a bez přítelkyně, takže beru kšeft za kšeftem.

Znuděná bohatá panička, co chtěla vzrušení

Jednou mi volala paní z vilové čtvrti, kde jsem ještě nikdy nebyl, že se jí rozbila pračka a potřebuje ji nutně opravit. I to jsem dělal, tak jsem sedl do auta a jel. Otevřela mi dáma s nosem nahoru. Zavedla mě do technické místnosti, kde měla pračku. Tu jsem během dopoledne opravil. Byla sice nafoukaná, ale velmi přitažlivá. Druhý den volala znovu, že ta pračka nefunguje, abych znovu přijel, tak jsem tam navečer šel.

Pračka nefungovala, skoro bych řekl, že ji rozbila schválně. A pak to pokračovalo jak ze špatného filmu. Panička se mnou flirtovala na plný plyn a docílila toho, že mě vyprovokovala a my se milovali na té pračce.

Jezdím tam denně a ona za to slušně platí

Začal jsem tam jezdit každý den. Vždycky si totiž něco vymyslela. Já tu hru pochopil, ale nechal jsem to být. To, že žárovka byla schválně povolená, jsem poznal hned. Ona za to vždycky zaplatila, ale přitom platila spíš za sex. Mě to ve své podstatě i bavilo, protože takovou ženu jsem ještě neměl a přišlo mi to dobré zpestření.

Jsem bez závazků, navíc peníze se hodily, tak jsem to víc neřešil. Ona měla manžela, vysoce postaveného politika. Když se dva dny neozvala, bylo mi to divné, ale nechtěl jsem jí volat, protože o vztah nešlo. Ozvala se za další týden a prosila, abych jí přijel opravit myčku.

Otevřela a měla sluneční brýle, když je sundala, uviděl jsem hrozivý monokl. Všiml jsem si i modřin na rukou. Ptal jsem se, co se stalo.

Někdo jejímu manželovi naprášil, že má milence, a ten ji za to zmlátil. Jak jsem říkal, vztah nebo láska to mezi námi nebyla, ale líto mi jí bylo. Evidentně měla doma chlapa, který se o ni nestará a nezajímá a ona hledá povyražení jinde. Jeho chyba, že ho podvádí, ale to, že ji za to zbije, mi přišlo moc. Tlačil jsem jí do toho, ať to nahlásí, ale o tom nechtěla ani slyšet, pozvala mě kvůli ,,rozbité" myčce. To bylo naposledy, co jsem tam byl.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články