Sandra (36): Namísto romantického víkendu v hotelu jsme zažili něco děsivého. Raději jsme utekli

Žádná žena nechce mít doma ignoranta.
Zdroj: pixabay.com

Sandra s jejím manželem se rozhodli, že společně vyjedou na romantický víkend do netradičního hotelu, který pochází z minulého století. To, co tam ale v noci zažili je přinutilo odjet z místa dříve.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 27. 07. 2020 15:20

Když jsme se s manželem vydali na víkendový pobyt, netušili jsme, že prožijeme hrůzostrašný zážitek. Ubytovali jsme se totiž v hotelu z minulého století, který byl zrekonstruovaný tak, aby zachovával původní podobu, jakou měl před sto lety. Tento styl máme rádi, proto nás ani nenapadlo, že se tam budeme bát.

Ubytovali nás v pokoji, který se déle nepoužíval

Hned po příjezdu nás hotelový personál ochotně ubytoval. Bylo nám ale divné, proč se po sobě oba recepční tak dívali, když nám sdělovali číslo pokoje. Jeden z nich dokonce pronesl něco jako: "Dlouho tam nikdo nebyl. Zkusíme to," a druhý recepční mu jen přikývl. Nás se pak jen zeptali, zda chceme soukromí a nebudeme se sami v nejvyšším patře bát. Odvětili jsme, že samozřejmě ne a šli jsme do pokoje.

Začaly se dít divné věci

Unavení po cestě jsme oba s manželem hned usnuli. Jenže najednou se samy od sebe otevřely dveře od pokoje. Přitom jsme si byli jistí, že jsme je nejen zavírali, ale dokonce i zamykali. Pomysleli jsme si, že to byl jen průvan, zase jsme je zavřeli a nechali to být. Jen jsme si ale lehli zpět do postele, znovu se otevřely. Napadlo nás, že si z nás místní personál jenom dělá legraci, a manžel se proto šel podívat na chodbu. Tam ale nikdo nebyl.

Museli jsme odjet

Tím to ale nepřestalo. Najednou se sám spustil starý gramofon, o kterém jsme si mysleli, že je v místnosti pouze jako dekorace. Hrál nějakou starou skladbu. Jen co jsme ho vypnuli, začaly se v pokoji samy otevírat zásuvky u komody. Když z nich začalo vylétávat naše oblečení, na nic už jsme nečekali a dali se na útěk. Na recepci za námi jen udiveně koukali a ptali se, kam běžíme. Zmohli jsme se jen na to jim říct, že pokud to měl být vtip, tak nebyl vůbec vtipný. Bylo ale vidět, že vůbec netuší, o čem vlastně mluvíme. Do toho hotelu už se raději nikdy nevrátíme, i když dodnes nevíme, zda šlo o pouhou legraci, nebo v něm opravdu straší.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články