Dekorativní prvky, které zútulní váš obývací pokoj

Dekorativní prvky, které zútulní váš obývací pokoj
Zdroj: www.heureka.cz

Zdá se vám, že váš obývací pokoj postrádá hřejivou a rodinnou atmosféru? Často si stačí pořídit pár nadčasových dekorací, které pokoj pozvednou na zcela novou úroveň. Zkuste do obývacího pokoje umístit například taburet nebo některý z dalších dekorativních prvků.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 07. 04. 2020 13:01

Křeslo jako synonymum pohody

Co je středobodem vašeho obývacího pokoje? S největší pravděpodobností je to pohovka, na které trávíte většinu času. I z toho důvodu se často zapomíná na pořízení křesla, které je ideálním společníkem každého, kdo touží po opravdovém pohodlí. Jestliže na vás obývací pokoj působí příliš monotónně, lehce to změníte pořízením křesla s extravagantním potiskem.

Objevte kouzlu taburetu

Na to, co dříve bývalo v domácnostech naprosto běžným prvkem, dnes narazíte jen ojediněle. Řeč je o taburetu, který v minulosti sloužil především jako sedátko nahrazující židli, jež byla symbolem luxusu. Ostatně jako malé sedátko také vypadá a v případě, že postrádá nohy nebo je má důmyslně skryté pod polstrováním, nese označení puf. V současnosti pro taburet a puf najdete mnohem širší paletu uplatnění než v minulosti – poslouží vám jako podnožky, odkládací stolky a především jako nevšední dekorace. Vybírat můžete z taburetů s dřevěnými nohami, s úložným prostorem nebo z pohodlných čalouněných pufů.

Při výběru toho pravého se můžete inspirovat hodnocením lidí, kteří taburet pořídili před vámi. Jaké typy taburetů patří mezi jejich nejoblíbenější přehledně zjistíte na Heurece.

www.heureka.cz

Ještě před koupí produktu se podívejte, jak jsou lidé s konkrétním taburetem spokojení. Zjistíte to jednoduše z jejich recenzí na Heurece.

www.heureka.cz

Zachumlejte se do deky

Za dlouhých zimních večerů strávených u televize nebo u krbu by vám po ruce neměla chybět příjemná deka. Oceníte nejen její praktičnost, ale především to, jakým způsobem dokáže i taková maličkost vnést hřejivou atmosféru do celého obývacího pokoje. Při jejím výběru nezapomeňte na to, že hodit se vám mohou i dekorativní polštáře, a vše barevně zkombinujte.

Vdechněte stěnám život

Oživte zdi obývacího pokoje tím, že na ně pověsíte obrazy. Zvolte si takové, které ve vás budou probouzet dobrou náladu a naplní tak celý pokoj příjemnou atmosférou. Při výběru obrazů se přitom nemusíte nechat limitovat tím, co nabízí obchody. Místo toho si projděte vlastní fotografie a zhotovte si z nich zcela jedinečný fotoobraz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články