Výlet na Moravu: Víno, vinice a vinné ošetření pleti pro všechny věkové kategorie

Kdo by se nechtěl nechat hýčkat v takovém prostředí
Zdroj: www.hotelakademie.cz
Tady prostě chce trávit jaroVelké Bílovice se nachází na jižní MoravěHotely Akademie jsou známy dokonalou kuchyníVíno, relax a wellness, kdo by to nechtěl+ 4 fotky+ 5 fotek

Morava přináší s jarem nové zážitky. Některé hotely totiž počátkem dubna startují program Wine & Spa. Hlavní myšlenkou je víno, dobré jídlo a péče na jednom místě. To se nám, ženám, samozřejmě líbí.

Petra Járková
Petra Járková 19. 03. 2019 18:00

Spojení výborného vína a wellness je možné, a to rovnou na několika místech v České republice. Ve všech Hotelech Akademie (Velké Bílovice, Velké Pavlovice, Hrubá Voda a Naháč) bude od dubna k dispozici nový zážitkově odpočinkový program Wine & Spa. Prostory wellness prošly přes zimu rekonstrukcemi a staly se výhradním poskytovatelem kosmetického ošetření s rakouskou značkou Vinoble. Všechny výrobky této značky jsou vyráběny z vinných hroznů. Jsou veganské a zcela přírodní.

Procedury budou téměř totožné na všech hotelech. Bude se jednat o klasickou vinnou kosmetiku (60, 90 min), vinné masáže (30, 60, 90 min), celotělové vinné rituály a zábaly do hroznů. Jedinou výjimkou bude Hotel Akademie Hrubá Voda, kde bude v nabídce i vinná koupel.

Novinkou jsou také zážitkové balíčky na míru. Na výběr jich je hned několik. Dámská jízda, Pánská jízda, Piknikový zážitek, Romantická večeře, Romantický víkend, Být sama sebou, Holčičí sedánek či Tradiční Velikonoce v Hotelech Akademie.

Aby zážitek byl dokonalý, je vše dotaženo k dokonalosti i po gastronomické stránce. Executive chef pro všechny Hotely Akademie Petr Svoreň připravil speciální jarní menu.

„Tentokrát jsem na talíři vytvořil probouzející se moravské jaro. Mohu například jmenovat Hráškové rizoto, vejce 63, parmezánová sušenka, Tagliatelle se zeleninou a špenátem, Jehněčí kolínko, hrášek či Mořský vlk, grilovaná zelenina,“ říká executive chef Petr Svoreň.

Vinná nabídka Hotelů Akademie pramení z domovského vinařství Šlechtitelka, které získalo první místo vinařství roku 2018 v kategorii velkoproducent. Je tedy, co ochutnat a proč si jarní Moravu nenechat ujít!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články