3 znamení zvěrokruhu, která se jen tak nenaštvou a po hádce se omlouvají jako první

3 znamení zvěrokruhu, která se jen tak nenaštvou a po hádce se omlouvají jako první
Zdroj: Pixabay

Jste těmi, kdo po hádce dlouhé dny trucují, nebo se raději jdete omluvit? Ať už máte v genech hádavost nebo naopak odolnost vůči stresu, vliv na vás má také znamení zvěrokruhu. Podívejte se na ta, která jsou mistry ve zvládání stresových situací a zbytečné výčitky nechávají stranou.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 03. 2022 06:00

Některá znamení zvěrokruhu neváhají jít do ostrého konfliktu a zůstávají dlouho uražená. Dnes se však podíváme na ta, která proplouvají vodami mezilidských vztahů poklidně a upřednostňují domácí pohodu před opakovanými výčitkami.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ačkoliv na své okolí mohou působit jako extroverti, uvnitř mají mnoho nevyřčeného. Jejich slabost spočívá v tom, že když trpí, tak potichu. Nikdy s vámi nepůjdou do ostrého konfliktu, a když, rychle se uklidní. Křivdy v nich zůstávají, ale neřeší je stále dokola. Často zapomínají na své starosti, jen aby vyhověli druhým a postarali se o ně. Jako vodní znamení proplouvají mezilidskými vztahy tak, aby si udrželi svůj klid.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčci umějí být neuvěřitelní pohodáři, když jde do tuhého. Raději se třikrát nadechnou, než aby dělali zbytečné dusno, a hádat se s vámi kvůli maličkostem nikdy nebudou. Věci řeší s rozumem, který v sobě zkrátka mají. Rudě vidí jen tehdy, když se kolem nich děje nespravedlnost nebo když je udržujete v dlouhodobé nepohodě. Vědí, že nakonec zvládnou všechno. A i když byste od tohoto znamení čekali výbušnost nebo italskou domácnost, oni zkrátka vědí, že hádky nestojí za to, aby jim život utíkal mezi prsty.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Už jste zkoušeli naštvat Střelce? Pokud se vám to povedlo, zasloužíte si medaili. Bývají to velcí flegmatici, kteří se často ani nepozastaví nad tím, co ostatní rozpaluje doběla. Ne, že by se neuměli pohádat, to umějí, a jak! Ale rychle vychladnou a většinou se omlouvají jako první. V partnerských vztazích bývají těmi, kteří překonají svou hrdost a přijdou svého partnera obejmout, aby zas bylo vše v pořádku. Dusno je neuvěřitelně trýzní.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články