3 znamení zvěrokruhu, která tradičně nejvíce ovlivňuje karmické zatížení předků

3 znamení zvěrokruhu, která tradičně nejvíce ovlivňuje karmické zatížení předků
Zdroj: Freepik

Podívejte se, která znamení zvěrokruhu si s sebou tradičně nesou největší zátěž z minulosti a jak se s karmou svého rodu vyrovnávají. Je to pro ně dobrý hnací motor, či nikoliv?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 09. 03. 2022 06:00

To, čemu čelili naši předci, nás ovlivňuje až po dvanáct generací. Ať už jsou to nenaplněné tužby, násilné smrti v dávných válkách nebo i těžký příchod na svět, to vše může způsobit, že se nám v tomto životě nedaří tak, jak bychom si přáli. Podívejte se na znamení zvěrokruhu, která si nesou vůbec největší karmickou zátěž. Jste mezi nimi?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby jsou vysoce senzitivní znamení zvěrokruhu, která vnímá i to, co nám zůstává skryto v dobách dávných. Veškeré energie, ať už dobré či špatné, bezpečně rozpoznají. Pokud vnímají svou intuici a nejdou proti svému přesvědčení, umějí dosáhnout obrovských úspěchů. S karmou rodu umějí pracovat a bývá pro ně spíše darem než trestem.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

On by to do Panny skoro nikdo neřekl, ale v karmických uzlech je ve svém živlu. Panny jsou odjakživa fanoušky ezoteriky, výkladu snů či čarodějnictví. V duchu se obracejí k andělům a prosí je o vedení, vyčištění prostorů či sesazení duší ze špatných židlí. Často se jim totiž stává, že jejich duše nehraje roli, která jí byla v tomto životě předurčena. Pannám dělá mnohdy problém si porozumět.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zato Štíři se na sebe umějí napojit naprosto dokonale. Mívají vizionářské sny, ve kterých spatřují to, co se teprve stane. Nevyhýbají se jim ale ani ty, ve kterých si prožívají události, které už jejich duše zažila a zatím neuzavřela. Jsou schopni vnímat nenaplněné lásky či přehnanou žárlivost z minulosti. Ve svém čištění se obracejí k andělům, umějí s nimi perfektně komunikovat. Často je žádají o ochranu v dobách zlých.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články