3 znamení zvěrokruhu, která v říjnu vzkřísí svůj milostný život. Jste mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která v říjnu vzkřísí svůj milostný život. Jste mezi nimi?
Zdroj: Freepik

Nebojte se! Tentokrát vám hvězdy připravily něco naprosto skvostného a také neřestného. Kdo v říjnu rozbije zažitý milostný stereotyp a naskočí zpátky do sedla?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 04. 10. 2022 06:00

Silné sexuální energie jsou většinou dominantou léta, přesto se tentokrát přihlásí o pozornost i v říjnu. Kdo má šanci svůj milostný život pořádně nažhavit?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Zakázané ovoce nejlíp chutná! A vy si tedy pěkně bruslíte na tenkém ledě. Co naplat, zřejmě vás to baví a abyste si užili taky nějaké to dobrodružství, budete muset překročit svůj stín a přestat si vybírat pořád dokola stejné typy. Neotravuje vás už řešit pořád totéž? Máte šanci, že si užijete žhavé dobrodružství, které vás vrátí zpátky do sedla, tak se přestaňte bát neznámého.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ozve se vám vaše dávná láska, která nebude chtít nic jiného, než si zkrátka užít a znovu pocítit, jaké to bylo, když jste se sebe navzájem nemohli nabažit. Ne, že by vám to vadilo, to rozhodně ne, na druhé straně se budete bát, že do toho můžete spadnout znovu. Trvalo vám totiž dost dlouho se odmilovat. Pokud už vám ale sex zoufale chybí, je to perfektní příležitost, jak se trochu vybít!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

S partnerem to poslední dobou stálo za starou belu, vypadá to ale, že máte představu, jak to změnit. Kupte si nějaké nové prádlo, kostýmek nebo erotickou hračku a ukažte partnerovi, že si umíte hrát nejenom společně, ale také sami se sebou! To ho tak vzruší, že zažijete jednu z nejlepších nocí svého života. A samozřejmě, že nebude jen jedna!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články