V těchto třech znameních zvěrokruhu se prý rodí ty nejlepší milenky! Souhlasíte?

Horoskop: V těchto třech znameních zvěrokruhu se prý rodí ty nejlepší milenky
Zdroj: Freepik

Milostný život ke vztahu patří, každý na něj máme jiné nároky. Podle speciálního horoskopu o milenkách se prý ty nejlepší rodí v těchto třech znameních zvěrokruhu. Souhlasíte?

Jana Matušková
Jana Matušková 05. 04. 2023 05:42

Podle lechtivého horoskopu existují tři znamení zvěrokruhu, ve kterých se prý rodí ty nejlepší milenky. Podívejte se, jestli mezi ně patříte i vy!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana patří mezi vášnivé a nespoutané milenky. Nepotrpí si na dlouhé předehry a nepřehání to ani s romantikou. Vždy vědí, co od partnera v sexu chtějí a nebojí se říct si o to. Bývají dominantnější a rády udávají tempo. Nebrání se ani experimentům v podobě erotických pomůcek či milování na netradičních místech. Beranka však bývá žárlivá a velice těžce nese nevěru, kterou většinou odpustit nedokáže.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvice jsou sebejisté milenky, které nesnesou odmítnutí. Dokáží být hravou kočičkou i opravdickou šelmou. Miláčka dokáží obskakovat, i když ve skutečnosti touží po obdivu. Na výkon partnera jsou náročné a v případě nespokojenosti dávají jen málokdy druhou šanci. Nejsou vysloveně dominantní a někdy se od protějšku nechají rády vést. Umějí svádět jako málokteré znamení a libují si v luxusním prádle.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štířice jsou tajemné a vášnivé. Právem mají pověst nejlepších milenek z celého zvěrokruhu! Muž s nimi při milování zažije uragán, při kterém ale Štířice přesně ví, co dělá. Umí zbořit zábrany u sebe i u svého protějšku.

Vysoké nároky má ale i na partnera a neváhá ho při pochybení pustit k vodě. Když ale najdou toho pravého, umí být věrné až za hrob. V ložnici jsou sebejisté, přesto se neubrání žárlivosti. Rády používají erotické pomůcky a nebojí se sáhnout po hrubším slovu ve správnou chvíli.

Zajímají vás i další znamení zvěrokruhu? Čtěte zde!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články