Rozálie (40): Klapalo nám to jenom v ložnici, exmanžel je můj nejlepší milenec

Rozálie (40): Klapalo nám to jenom v ložnici, exmanžel je můj nejlepší milenec
Zdroj: Unsplash

Rozália se s manželem Erikem nedokázala na ničem shodnout, a tak šli od sebe. Jenže ne na dlouho. Po čase se k sobě vrátili, ale jejich role nabraly jinou podobu. Jsou z nich milenci. Protože jediné, co jim vždycky skvěle klapalo, byl sex.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 06. 2022 13:00

K rozvodu nás s manželem Erikem (44) dovedly rozdílné povahy. Proto jsme po třinácti letech manželství šli od sebe. Velmi rychle se však ukázalo, že je přece jen jedna věc, která nás stále spojuje. Jde o kvalitní sex, který si ani jeden z nás nechce odepřít.

Rozdělily nás rozdílné povahy

„Já řeknu bílá, on černá," vztekala jsem se kamarádce Lindě do telefonu. Chápeš to, že my už se na ničem prostě neshodneme? Už nemůžu," litovala jsem se. Tak co řešíš? Jděte prostě od sebe. Kluk už je velkej a pochopí to," radila mi kamarádka. Rozvod mě do té chvíle nenapadl. Ale čím víc jsme se doma hádali, tím víc jsem byla nakloněna tomuto řešení.

Jednou, po větší výměně názorů kvůli nedělnímu obědu, mi bouchly saze. Už nemůžu! Chci se nechat rozvést," vypadlo ze mě. Souhlasím. Už s tebou taky nedokážu dál žít," reagoval Erik. Možná je to první věc, na které se shodneme," okomentovala jsem situaci. Společně jsme to oznámili synovi, který s tím zřejmě beztak počítal.

Sotva jsem se rozvedli, měla jsem pocit přívalu čerstvého vzduchu do života. Konečně se nebudu pořád s někým dohadovat," svěřila jsem se Lindě, která mi rozvod poradila. Vidíš. Teď jsi volná. Někdy je to tak prostě lepší," gratulovala mi k novému začátku. Nepotřebovala jsem teď nový vztah, ale současně jsem mu byla otevřená.

Žádný muž mi v posteli nevyhovoval

Během dvou let jsem měla pár románků, které ale nevydržely. Po čase jsem zjistila proč. Žádný chlap, kterého jsem měla v posteli, nebyl tak dobrý, jako Erik. I když jsme se hádali, v sexu jsme byli na jedné vlně," stěžovala jsem si Lindě. No, co není, může být. Pozvi ho na skleničku a udělej si z něj milence," vnukla mi zajímavý nápad.

„Nejdřív mi radíš rozvod a teď tohle?" podivila jsem se. Hele, když vám to klapalo v sexu, není nic špatného na tom, abyste si sem tam pomohli, ne?" dodala a měla pravdu. Erik pozvání na večeři přijal. Když přišel, uvědomila jsem si, jak pěkný chlap to je. Sluší ti to," složil mi kompliment. Hned jsem na něj dostala chuť.

Díky tomu, že jsme se rozešli bez bojů, mohli jsme si nevinně povídat. Po několika schůzkách přišel s návrhem, který jsem uvítala. „Nevezeme si hotel?" špitl mi do ucha a pod stolem se o mě otíral nohou. Do mě vjelo takové vzrušení, že nebýt zrovna v restauraci, vrhnu se na něj. Na nic jsme nečekali a jeli k prvnímu hotelu.

Z exmanžela je milenec

„Nikdo prostě neumí to, co ty," vzdychala jsem, když bylo po všem. „Nápodobně," pronesl vzrušeně Erik. „Takže teď jsou z nás milenci?" zeptal se. „Když se to tak vezme, tak ano. Já teď s někým chodím, ale v posteli je to barbar," začala jsem se smát. Erik měl taktéž známost, která mu v posteli nevyhovuje. Vím, co si teď říkáte, ale někdy to tak prostě je.

S bývalým manželem udržujeme poměr. Už nejde o city. Jde skutečně jen o sex, který nám vždycky skvěle fungoval. Až najdu někoho, kdo exmanžela předčí, skončím to. Zatím se nikdo takový neobjevil. A mě to takto prostě vyhovuje.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články