Jaká jste milenka podle horoskopu? Váhy jsou koketní a Račice něžné!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana patří mezi vášnivé a nespoutané milenky. Nepotrpí si na dlouhé předehry a nepřehání to ani s romantikou. Vždy vědí, co od partnera v sexu chtějí a nebojí si o to říci. Bývají dominantnější a rády udávají tempo. Nebrání se ani experimentům v podobě erotických pomůcek či milování na netradičních místech. Beranka však bývá žárlivá a velice těžce nese nevěru, kterou většinou odpustit nedokáže.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býčice dovedou být skvělými milenkami, které se nebojí dát najevo zájem. V ložnici jsou náročné a vyžadují tu správnou atmosféru i rafinovanou předehru, takže jejich partneři musí zapomenout na hodinky a věnovat se pouze jim. Mají bohatou erotickou fantazii, přesto nepodléhají extrémům a zachovávají si jistou noblesu. Luxusní prádlo a parfém je pro ně samozřejmostí.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženkyně potřebují o sexu mluvit a neustále v něm objevovat nové věci. Rády experimentují a při milování vždy vystřídají několik poloh. Nepohrdnou ani rychlovkou na netradičním místě. Jejich protějšek jim musí naslouchat a hlavně je nesmí nudit, jinak se rychle poohlédnou po někom jiném. Nesnažte se ji nutit do něčeho, co je jí nepříjemné, nebo se změní v ledovou královnu a už si u ní neškrtnete.

Rak (22. 6. - 22. 7)

Ženy ve znamení Raka oplývají jemnou krásou. Bohužel mívají problém vyjádřit erotická přání nahlas, protože jim jde hlavně o city. Aby dokázaly rozvinout svou sexualitu, musí k tomu najít toho správného partnera. Potřebují něhu a zamilovaná slůvka. Račice bývají oddané miláčkovým fantaziím a příliš netouží po vůdčí roli. Milují romantickou atmosféru v podobě květinové výzdoby a zapálených svíček.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvice jsou sebejisté milenky, které nesnesou odmítnutí. Dokáží být hravou kočičkou i opravdickou šelmou. Miláčka dokáží obskakovat, i když ve skutečnosti touží po obdivu. Na výkon partnera jsou náročné a v případě nespokojenosti dávají jen málokdy druhou šanci. Nejsou vysloveně dominantní milenky a někdy se od protějšku nechají rády vést. Umějí svádět jako málokteré znamení a libují si v luxusním prádle.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Ženy narozené ve znamení Panny berou sex jako přirozenou součást života. Jsou však velice kritické, takže když jejich vyvolený nepodá stoprocentní výkon, musí počítat s výčitkami. Panny nejsou příliš vášnivé a dávají přednost intimitě a něžnostem. Dokáží milence provokovat a než si vůbec pustí někoho do ložnice, tak ho napřed důkladně proklepnou po všech stránkách. Umí se odevzdat a nebrání se experimentům, přesto mohou být praktiky, které jednoznačně zavrhují.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy touží po obdivu a chtějí v posteli hlavně dobře vypadat, proto investují nemalé částky do sexy prádla a značkových lodiček. Rády se nechávají svádět a dobývat. Když ale najdou toho pravého, splní mu všechny jeho erotické fantazie. Nesnášejí hrubost, přesto se nebrání lehké dominanci partnera. Kladou důraz na estetičnost, takže je nenalákáte na rychlovku někde v podchodu. Žena Váha bývá mazlivá, přesto se nedá nazvat vyloženě romantickou. V každém případě touží po souznění těl i duší.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štířice jsou tajemné a vášnivé. Právem mají pověst nejlepších milenek z celého zvěrokruhu! Muž s nimi při milování zažije uragán, při kterém ale Štířice přesně ví, co dělá. Umí zbořit zábrany u sebe i u svého protějšku. Vysoké nároky má ale i na partnera a neváhá ho při pochybení pustit k vodě. Když ale najdou toho pravého, umí být věrné až za hrob. V ložnici jsou sebejisté, přesto se neubrání žárlivosti. Rády používají erotické pomůcky a nebojí se sáhnout po hrubším slovu ve správnou chvíli.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelkyně jsou nespoutané milenky, u kterých muž nikdy nemůže úplně vědět, co si k ní může vlastně dovolit. Protějšek umí vydráždit na maximum, takže se od nich jejich milenci dočkají sexy striptýzu. Nejen že splní všechny erotické fantazie svého partnera, ale dokáží mnohé další sami vytvořit. V ložnici bývají hlučné, takže se nedivte, že na vás v noci zazvoní rozezlení sousedi. Bývají náročné a často vystřídají více protějšků, než najdou toho pravého. Ten musí být v každém případě vynalézavý.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ženy narozené ve znamení Kozoroha si plánují všechno, tedy i sex. Můžete jim proto vyčítat nedostatek spontánnosti. Když už na sex ale dojde, věnuje se mu naplno a je dáma ve znamení Kozoroha schopná zapomenout na čas i všechno kolem. Ráda cítí mužskou sílu stejně jako něhu. Věrnost je pro ni alfou a omegou lásky, takže očekávejte žárlivost a zvýšenou potřebu pozornosti. Dobrou zprávou je, že svého vyvoleného dokáže až nekriticky obdivovat a zahrnovat lichotkami. Přitahovat vás bude upraveným vzhledem a jistou empatií.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnářky jsou plné snů a fantazie, což se projevuje i v ložnici. Potřebují někoho, kdo je ochoten experimentovat a nebojí se milování na netradičních a veřejných místech. Milenec musí vždy ocenit její nápady ohledně sexu, jinak hrozí, že s ním rychle skončí. Muž si musí zjistit, jak se jí má správně dotýkat, protože pak se mu pod rukama promění ve vášnivou dračici. Vodnářky milují žhavou předehru a rafinované erotické hry. Ocení, když jim protějšek daruje erotickou hračku.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby nepatří k těm nejnáruživějším znamením. Jsou plaché a citlivé a jde jim spíše o duchovní hodnoty než o fyzickou lásku. Aby si sex užily, potřebují cítit intimitu a vzájemnou důvěru. Když najdou toho pravého, dokáží být v posteli velice kreativní, za což je jejich muži milují. Láká je něžné milování v přírodě, ale jako mladé si rády dopřejí i rychlovku na zadním sedadle v autě. Pro partnera je Rybka schopná udělat hodně, proto je muži často považují za oddané a milující znamení.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články