Andrea Verešová se šatů, které nedovolují spodní prádlo, nebojí: Co vše už na festival ve Varech za poslední roky oblékla?

Andrea Verešová a její odvážné šaty z filmového festivalu v Karlových Varech za posledních 12 let
Zdroj: Herminapress
Filmový festival ve Varech si letos zase užívá i Andrea Verešová. A nezapomíná obléknout pěkně odvážné šaty. Tyto odvážné šaty předváděla na přehlídce Zuzany Lešák Černé. Poodhalují i spodní prádlo, na což je modelka u svých outfitů zvyklá. V roce 2017 vzbudila rozruch v polonahém modelu od návrhářky Janky Pištějové. + 13 fotek+ 14 fotek

Téměř každý rok je modelka Andrea Verešová ozdobou karlovarského filmového festivalu. Pokud už do lázeňského města dorazí, vždy na sebe oblékne takové modely, které nikdo nepřehlédne a ona si zajistí pozornost všech přítomných fotografů. Podívejte se, jak se její styl vyvíjel.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 06. 07. 2022 18:22

Na nejslavnější české filmové přehlídce Andrea Verešová (42) za poslední roky chyběla jen výjimečně, takže i letos přijela oslňovat svým módním stylem do Karlových Varů.

Podívejte se s námi na některé z modelů, které za posledních 12 let v lázeňském městě během MFFKV stihla vynést. 

Andrea Verešová miluje bílou barvu

Pokud by se hledala jediná spojitost mezi všemi modely, byla by to bílá barva. Ta je spojená s představou nevinnosti, čistoty a absolutní svobody a lidé na ni reagují pozitivně. 

V mnoha obměnách ji Verešová ve Varech vynesla už několikrát a v roce 2015 byla téměř výhradní barvou jejího šatníku. Nutno uznat, že v ní vynikne její opálená pleť a i když bývají její šaty hodně odhalující, s tímto něžným odstínem nejde nikdy o nevkusný model. I letos už Andrea dvakrát zvolila bílé šaty. První byl dlouhý model s otevřenými zády a druhé byly minišaty. 

Rafinované průstřihy na šatech

Andrea Verešová si jako modelka i po dvou dětech stále drží figuru jako před nimi, není divu, že chce výsledky svého snažení ukázat. Jak už se v mnoha rozhovorech zmínila, má ráda výstřihy i rozparky, čehož si nelze nevšimnout. Kolikrát v jejích šatech vykukují kalhotky, ale vždy jsou zvolené tak, aby nerušily dojem ze šatů a nevadilo, že se maličko odhalí. 

Slavná slovenská modelka je svým provokativním, ale zároveň elegantním stylem proslulá a v zahraničí by tak ojedinělá nebyla. Na různé předávání hudebních cen nosí podobně odhalující outfity nejen modelky, ale i slavné zpěvačky a herečky. Andrea se modelů, které kvůli průstřihům či průsvitné látce nedávají prostor pro spodní prádlo, jednoduše nebojí.

Jak Andrea Verešová udržuje své tělo ve formě?

Základem je cítit se ve svém těle dobře a uchovat si mladého ducha. Já se snažím každý den si vyhradit alespoň půlhodinu pro sebe a na cvičení, které jsem si oblíbila,“ prozradila před časem modelka Lifee.cz, která zbožňuje jógu, pilates, plavání nebo sestavu cviků Pět tibeťanů.

„Důležité je naslouchat svému tělu a dopřát mu to, co nejvíc potřebuje. Správně dýchat, meditovat, dodržovat zdravou životosprávou, hodně spát a nezapomínat na kvalitní kosmetiku a doplňky stravy –  vitaminy a minerály,“ radí Andrea Verešová.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články