Módní kreace ze zahájení MFFKV: Tereza Ramba si hlídala výstřih a jaké hvězdy letos zvolily místo šatů kalhoty?

Jitka Schneiderová, Jana Plodková, Petra Nesvačilová a Alena Mihulová
Zdroj: Herminapress
Jiří Bartoška s manželkou Andreou Janek Bartoška přišel v doprovodu někdejší Miss Slovensko Denisy Mendrejové. Jiří Macháček s partnerkou Kristinou DufkovouVítr dodal to správné drama příchodu Hany Vagnerové a Petry Nesvačilové. + 27 fotek+ 28 fotek

V pátek 1. července byl oficiálně zahájen již 56. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Co na sebe oblékly slavné osobnosti šoubyznysu a komu se outfit letos moc nepovedl? Podívejte se s námi na ty nejzajímavější modely.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 02. 07. 2022 08:00

Ač letos na zahájení chyběla Jitka Čvančarová, která mívá vždy nejnápadnější šaty, červený koberec patřil jiným slavným dámám. Letošnímu zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech vévodily spíše jemnější odstíny a o své místo se přihlásily šaty na jedno rameno i kalhotové kostýmy.

Bílé šaty zvolila Tereza Ramba i Alena Mihulová

Herečka, která se proslavila rolí ve filmu Sestřičky, na červeném koberci doslova zářila. Alena Mihulová oblékla bílé šaty na jedno rameno s vysokým rozparkem. Bílá barva k jejím tmavým kadeřím krásně sedne a bylo vidět, že se v ní herečka cítí velmi dobře.

Bílé šaty zvolila i herečka Tereza Ramba, která si ovšem musela hodně hlídat výstřih, vzhledem k volnějšímu střihu šatů. O dozor se jí jistě většinu času postaral manžel Matyáš, který přišel v šedém obleku s pruhy.

Siluetu odhalující model oblékla i modelka Denisa Dvořáková. Ta oblékla šaty od návrháře Lukáše Macháčka.

Kalhotové kostýmy letos i s flitry

V krásném modelu přišla na zahájení i vždy elegantní Jitka Schneiderová. Ta oblékla černé kalhoty, které doplnila korzetem s vlečkou od Ivany Mentlové. Sami se podívejte do galerie, jak byl model efektní.

Heslem zazářit na červeném koberci se řídila zpěvačka Emma Smetana, která si na sebe vzala flitrový kalhotový kostým ve zlaté barvě. Byla naprosto nepřehlédnutelná. Návrhářka Beata Rajská sice také oblékla kalhotový kostým, ale v decentní bílé barvě.

Růžová, žlutá i nestárnoucí klasika v podobě černé

Na slavnostním zahájení nechyběly ani barevné modely. Nejvýraznější odstín zvolila Petra Nesvačilová, která dorazila ve žlutých šatech. Přišla bok po boku s herečkou Hanou Vagnerovou, která zůstala u pastelových odstínů, které blondýnkám moc sluší.

Černou barvou nic nezkazíte a neznamená to, že je tato barva nudná. Lehce rockovější model s průsvitnými aspekty zvolila herečka Anna Fialová. Do černé se oblékly také herečky Jenovéfa Boková a Lenka Vlasáková.

Jak to hvězdám českého filmového světa slušelo, se podívejte do galerie. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články