Festivalové outfity pro rok 2022: Hitem budou nestárnoucí flitry, denim i hippie kousky

Festivalové outfity pro rok 2022: Hitem budou nestárnoucí flitry, denim i hippie kousky
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Stylová kožená bunda. Desigual, MODIVO, 7890 KčBílá džínová sukně s knoflíky. Lindex, 799 KčStylové polokozačky s kovovými detaily. Bronx, MODIVO, 4937 KčLuxusní dámská ledvinka z červené hovězí dolaro kůže 3v1. Může sloužit jako ledvinka, kabelka přes rameno či kabelka do ruky. FACEBAG, 2890 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Všichni milovníci kvalitní muziky mohou jásat. Období festivalů je znovu tady. A aby vám to i při této příležitosti slušelo, máme pro vás pár tipů, co se bude během letošní festivalové sezóny nejvíce nosit.

Dana Klementová
Dana Klementová 09. 06. 2022 09:00

Komfort a styl v jednom. To jsou hlavní kritéria, kterých je třeba se při výběru festivalového looku držet. Jaké oblečení si tedy pro tuto hudební událost pořídit?

Oblečení na festival pro rok 2022

Festival není jen o hudebním vyžití, ale pro všechny milovnice módy představuje také ideální příležitost, kdy si mohou obléct něco výjimečného, co se pro každodenní nošení příliš nehodí. Fantazii se přitom meze nekladou. 

Flitry a vše, co se blyští

Jestli lze o nějakém prvku říct, že k festivalům neodmyslitelně patří, pak jsou to zaručeně flitry a vše, co se třpytí. V davu by vás mělo být vidět a díky flitrovému oblečení tomu tak bezpochyby bude. Pokud jsou na vás flitry příliš výrazné, můžete dát šanci topu s jemnými třpytkami, které nebudou nikterak nápadné, ale na slunci se budou hezky blyštit. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Olga Lounová (@olgalounova)

Denim a kůže

Co se materiálu týče, denim a kůže by měly být při výběru festivalového oblečení jasnou volbou a chybu s nimi nikdy neuděláte. Takové kožené kotníkové boty, kožená sukně, kožený křivák, džíska či rifle jsou pro takovéto akce jako stvořené. 

Boho a hippie kousky

Na festival však nemusíte nutně vyrazit pouze ve flitrovaném topu. Velmi oblíbené je také oblečení v boho či hippie stylu, které se pro podobné události rovněž velmi hodí. Jestliže tedy máte ve skříni květované čelenky, kožené polokozačky, kovbojský klobouk, vzdušné boho šaty či cokoliv batikovaného, teď máte šanci to oprášit. 

Další oblečení vhodné na festival si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články