5 must-have basic bot pro jaro 2022: Vsaďte na bílé tenisky, moderní mokasíny i ugly sneakers

5 must-have basic bot pro jaro 2022: Vsaďte na bílé tenisky, moderní mokasíny i ugly sneakers
Zdroj: koláž Lifee.cz
Černé lesklé mokasínky. KARINO, 2224 KčBílo-duhové ugly sneakers. CALLAGHAN, 2636 KčKožené bílé tenisky. Gant, 1899 KčČerné lesklé elegantní polobotky do špičky. SAGAN, 1983 Kč
+ 6 fotek+ 7 fotek

Hledáte trendy jarní obuv, kterou skutečně unosíte, ať už se chystáte do práce, na večírek či na procházku? Těchto 5 typů bot se ve vašem botníku rozhodně neztratí. A to nejen během jara 2022.

Dana Klementová
Dana Klementová 18. 04. 2022 09:00

Ne vždy jsou trendy věci praktické. Existuje však několik basic typů bot, jež jsou in již několik sezón, a přitom se hodí pro téměř každou příležitost. O které jde?

Basic obuv nejen pro jaro 2022

Je-li řeč o nadčasových botách pro téměř všechna roční období, pak jsou to zaručeně bílé tenisky. Jen málokteré boty totiž unosíte tak, jako tyto elegantní kousky s rovnou podrážkou. Pokud tedy hledáte vhodnou obuv k džínám, šatům, legínám či šortkám, bílé tenisky jsou jedním z nejvíce must-have basic kousků vůbec

Co se týče tenisek, zapomenout nesmíme ani na ugly sneakers, které nejenže jsou velmi pohodlné, ale rovněž je unosíte téměř ke všemu. Již dávno neplatí, že jde výhradně o sportovní obuv. 

S příchodem teplejších měsíců pak oceníte i stylové mokasíny či lodičky na vysokém podpatku či platformě. Pokud byste chtěla jít s nejnovějšími trendy, vsaďte na jakékoliv boty, které se vyznačují vysokým leskem. Právě tento design bude letošní jaro a léto velmi oblíbený.  

Inspirace na basic obuv

Pokud hledáte inspiraci na must-have basic jarní obuv, kterou unosíte kdykoliv a kamkoliv, můžete si prohlédnout naši fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články