Trendy šaty pro jaro 2022: V kurzu budou retro geometrické vzory i nesmrtelné kytičky

Trendy šaty pro jaro 2022: V kurzu budou retro geometrické vzory i nesmrtelné kytičky
Zdroj: koláž Lifee.cz
Vícebarevné šaty s květinovým vzorem. Mohito, 999 KčMini šaty s volánem v duhových barvách. Mohito, 999 KčŽluté úpletové šaty s výstřihem do V a dlouhými rukávy. Zara, 699 KčVzorované kaftanové šaty s jemným páskem v červeném designu. Lindex, 2299 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Nalaďte se na teplé jarní dny s trendy šaty pro rok 2022. Letošek bude přát hlavně pestrým barvám a psychedelickým vzorům. Vedle ale nešlápnete ani s proužky, puntíky či obligátními květinami. Vybrali jsme pro vás 15 stylových šatů, které letos na jaře rozzáří váš šatník.

Dana Klementová
Dana Klementová 23. 03. 2022 12:00

Teplé dny pomalu hlásí příchod a s nimi doznává radikální změny i náš šatník. Teplé kožichy a huňaté svetry ustupují lehčím kabátkům a jarním šatům. Jaké se budou letos nejvíce nosit? 

Trendy šaty pro jaro 2022

Dle aktuálních kolekcí největších módních domů budou hitem jara 2022 především košilové, zavinovací, midi a baby doll šaty, které jsou oblíbené již řadu let. V kurzu pak budou i mini šaty, které se v průběhu sezon opakovaně vracejí do módy. 

Často k vidění budou rovněž výrazné a nabírané rukávy, které si získaly mnoho fanynek již loni. Je-li řeč o střizích, vynechat rozhodně nesmíme ani přiléhavé úpletové a strečové šaty, jež k jaru neodmyslitelně patří. 

Jarní vzory 2022

I když kytičkový vzor zůstává stále aktuální, letos ho předčí spíše mix barevné devadesátkové psychedelie a retro geometrické vzory. Na své si ovšem přijdou i milovnice puntíků či proužků.

Jestliže chcete svůj šatník obohatit o nové kousky, můžete si prohlédnou naši fotogalerii, kde na vás čeká hned několik trendy jarních šatů.

Zdroj informací:

Vogue.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články