Tepláky s lodičkami, příliš mini a další: Jaké jsou nejčastější letní módní přešlapy?

Tepláky s lodičkami, příliš mini a další: Jaké jsou nejčastější letní módní přešlapy?
Zdroj: freepik.com

Zatímco některé letní kousky jsou trendy za každých okolností, najdou se i takové, které jsou už vážně příliš. Na co si dávat pozor při výběru letních outfitů, a které raději rovnou ze skříně ani nevytahovat? Přečtěte si, jakým nejčastějším módním přešlapům byste se měla obloukem vyhnout.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 31. 07. 2020 14:30

létě se dá obléci téměř všechno a pořád budete stylová, protože módní trendy jsou v tomto období obvykle shovívavější. Najde se ale i pár výjimek, pro které to rozhodně neplatí. Proč jsou někdy mini spíš na škodu a lodičky k teplákům módní trapas?

Letní kozačky

Zatímco dříve se letní kozačky řadily mezi módní trendy, dnes už jsou dávno mimo mísu. Dříve je ženy kombinovaly například s šortkami, šaty či sukní. Přesto, že samozřejmě nejsou neprodyšné tolik jako zimní kozačky, protože jsou většinou perforované, dnes už se k ničemu nehodí. Můžete je tak s klidem vyměnit za trendy sandály nebo třeba kecky.

Děrované šortky

Děrované šortky a kalhoty jsou minulostí, takže v nich už moc nezabodujete. Pokud patříte mezi fanynky extravagantnějšího stylu, vsaďte spíš na prodloužený maxi střih kalhot, který letos frčí. Dobře vypadají také šortky s vysokým pasem.

Tepláky s lodičkami

Sportovní outfit tvořený z pohodlných tepláků či legin se hodí spíše na běhání nebo procházky se psem. A nic na tom nezměnila ani povinnost držet se doma během povinné karantény. Na večírku v teplácích opravdu nejspíš nezazáříte, a to ani v situaci, kdy si k nim obujete lodičky. Spíš právě naopak. Tyto dva módní kousky se k sobě prostě nehodí. Pokud holdujete volnějšímu oblečení, vyzkoušejte raději třeba kalhoty se širšími nohavicemi culottes nebo palazzo kalhoty, které zrovna frčí.

Příliš mini sukně nebo šortky

To, že máte štíhlou postavu, a můžete si to dovolit, ještě neznamená, že byste měla rovnou odhalit vše. Možná vás to překvapí, ale s mini šortkami nebo sukní, které toho odhalují příliš, už díru do světa rozhodně neuděláte. Zatímco dříve byly krátkých denimových šortek a sukní v mini délce plná obchodní centra, dnes už na ně téměř nenarazíte. Hodit se vám ale mohou třeba k plavkám při cestě na pláž, ovšem rozhodně ne na každodenní nošení. Pokud se vám líbí šortky s vyšším pasem, oblečte si raději bermudy, které mají delší nohavice. Navíc nemusí být jen z džínového materiálu, takže mohou být pohodlnější a vy v nich budete skutečně trendy.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články