Pohodlné léto? 3 tipy, jak si užít léto v opravdovém pohodlí, a přitom za super cenu

Pohodlné léto? 3 tipy, jak si užít léto v opravdovém pohodlí, a přitom za super cenu
Zdroj: Tipli

Léto je především obdobím dovolených a odpočinku. Pokud ale nemáme to správné pohodlí, relaxuje se jen obtížně. Zamysleli jsme se nad tím, co nás v létě trápí nejčastěji, a rozhodli se podělit o naše tajné tipy, jak nad těmito letními zákeřnostmi vyzrát.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 24. 07. 2020 18:00

Problém 1: Sandály

Léto a sandály k sobě nezpochybnitelně patří. K sandálům ale patří také kamínky, písek, prach mezi prsty a opálené proužky na chodidlech. Nemluvě o tom, že půvabné a módní sandálky jsou většinou nepohodlí samo. Naše řešení je banální, ale účinné. Tenisky. Zejména když nás čeká delší chození, obouváme i v létě tenisky. Nejlepší jsou lehké plátěné, třeba nestárnoucí Conversky. Hodí se prakticky ke všemu a pořídit se dají asi tak v miliardě barev, vzorů a designů. My je kupujeme na českém webu s teniskami Footshop.cz

Problém 2: Stehna

Jen máloco je tak nepříjemné, jako opruzeniny na vnitřní straně stehen. Vyzkoušeli jsme různé triky v podobě kokosového oleje, lubrikačního gelu i speciálních krémů, ale jediné, co opravdu pomohlo, jsou kraťasy. Těch je naštěstí velký výběr, a když víte, na který web zavítat, neprohnete se ani při koupi prémiových značek. Tím místem je internetový outlet Zalando. My ho kombinujeme s cashbackem od Tipli, protože šetřit dvakrát se vyplatí. Když nevíme, co si vybrat, je jistotou nestárnoucí džínová klasika. Jestli ale chcete být in, sáhněte letos po odstínech zelené.

Problém 3: (Nevy)spaní

Horko kvalitě spánku opravdu nepřidává. Jenže v létě, když je čas výletů a dobrodružství, je spánek nanejvýš důležitý! Ať už dáváte přednost turistickému výšlapu nebo divokému festivalu, je jen málo věcí příjemnějších, než padnout po takovém dni (nebo více?) doma do postele. Už dávnou jsme si vyzkoušeli, že kvalitnímu loži se nic nevyrovná. A s věkem si jen potvrzujeme, že investice do spaní se mnohonásobně vrátí. Osobně můžeme doporučit značku matrací Dormeo, se kterou máme dobré zkušenosti. Navíc i na tuhle značku lze využít cashback, takže v pohodě bude i vaše konto. Nemusíte přitom kupovat rovnou novou matraci. Své udělá už pořízení lehounké a prodyšné letní přikrývky.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články