Módní přehlídka Debbie Brown: Mladší dcera Ivy Kubelkové zářila na mole. Který slavný fešák vynesl flitry?

Módní přehlídka Debbie Brown: Mladší dcera Ivy Kubelkové zářila na mole. Který slavný fešák vynesl flitry?
Zdroj: Herminapress
Dcera Ivy Kubelkové Karolína Jirásková se objevila v roli modelky na přehlídce návrhářky Debbie Brown.Karolína Jirásková vynesla extravagantní zlatý model.Mezi diváky nesměli chybět její nejbližší - táta Georg Jirasek, sestra Natálie Jirásková a máma Iva Kubelková.Iva Kubelková byla na svoji mladší dceru pochopitelně pyšná.+ 18 fotek+ 19 fotek

Třináctiletá dcera Ivy Kubelkové Karolína Jirásková se po dlouhé době objevila na přehlídkovém mole. Na módní událost ji přišla podpořit celá rodina, včetně starší sestry Natálie. V nezvyklých rolích se ten večer představili také Sámer Issa, Peter Pecha nebo idol ze seriálu ZOO Šimon Bilina. Kdo z nich vynesl na molo nepřehlédnutelnou flitrovanou košili?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 04. 2022 12:00

Módní show návrhářky Debbie Brown jsou vždy přehlídkou extravagance a výstřednosti. O tom se mohli přesvědčit i návštěvníci středeční akce v pražském obchodím domě Máj. O zlatý hřeb večera se přitom postarala teprve třináctiletá dcera moderátorky Ivy Kubelkové Karolína Jirásková.

Karolínu Jiráskovou přišla podpořit celá rodina

Pro tu nebylo vystoupení na přehlídkovém mole žádnou novinkou, protože už v minulosti se objevila v roli modelky u návrhářky Beaty Rajské. Jak se dívka nechala slyšet, je to pro ni sice zábava, o vysněném povolání prý ale nemůže být řeč. Mladou dámu přišla podpořit celá rodina. Kromě pyšné maminky Ivy Kubelkové držel Karolíně palce táta Georg Jirasek a sestra Natálie.

Peter Pecha, Šimon Bilina a Sámer Issa jako modelové

Do svých kreací ovšem Debbie Brown neváhala obléknout ani další známé tváře, mezi nimiž nechyběli zpěváci Sámer Issa, Peter Pecha nebo idol dívčích srdcí ze seriálu ZOO Šimon Bilina. Pánové si to na přehlídkovém mole neskutečně užívali a pranic jim nevadily flitry ani výstřední modely.

Nechyběl ani syn Stanislava Hložka Matyáš

Velkolepou módní událost si nenechaly ujít ani herečky Michaela Tomešová, Radka Pavlovčinová, hvězda seriálu Ulice Aneta Krejčíková nebo rapperka Sharlota. Na mole se objevil i Matyáš Hložek, syn hudební legendy Stanislava Hložka, který se modelingu dlouhodobě věnuje.

Jak to pánům na mole slušelo ve flitrovaných košilích a zda dcera Ivy Kubelkové naplnila očekávání diváků, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články