17 charismatických synů slavných otců: Jak vypadají a co dělají Matyáš Hložek, Cyril Dobrý či Josef Trojan?

17 charismatických synů slavných otců: Jak vypadají a co dělají Matyáš Hložek, Cyril Dobrý či Josef Trojan?
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Jednadvacetiletý Josef Trojan je synem herce Ivana Trojana. S tátou už si zahrál v celovečerním filmu Šarlatán.Josef Trojan s maminkou Klárou Pollertovou-Trojanovou a dědečkem Ladislavem Trojanem.Se synem Josefem pózují rodiče Ivan Trojan a Klára Pollertová-Trojanová.Cyril Dobrý je synem herce Karla Dobrého. Také on jde v otcových šlépějích a stal se hercem. Vidět jsme ho mohli v seriálech Zrádci, Dáma a král nebo Ulice.
+ 15 fotek+ 16 fotek

Jak daleko padlo jablko od stromu? Přinášíme vám sedmnáct mladých gentlemanů, jejichž tváře vám možná zatím povědomé nejsou, ale po přečtení jejich příjmení budete mít hned jasno, ke kterému slavnému hereckému či pěveckému klanu patří. Čím se živí synové Standy Hložka, Karla Dobrého či Ivana Trojana?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 02. 2022 11:00

Syn charismatického herce Karla Dobrého, šestadvacetiletý Cyril, odešel z domu velmi brzy. Tři měsíce strávil v Singapuru, věnoval se modelingu a během pandemie koronaviru se začal živit truhlařinou. Na herectví, kterému se chce po vzoru otce také věnovat, se raději naučil příliš nespoléhat.

Syn Karla Dobrého má herectví v genech

„Myslím, že když je člověk mladý, tak je mu to trochu buřt. I když jsem neměl peníze, uživil jsem se vždycky. Dlouho jsem dělal za barem, do toho mě vzali na DAMU a pak mi dal práci kámoš, který má úklidovou firmu, takže jsem při škole zametal a vytíral chodby po barácích," vypráví mladý muž v rozhovoru pro Aktuálně.cz.

Vidět jsme ho mohli v seriálech Ulice, Zrádci nebo Dáma a král. A přes všechnu jeho skromnost je evidentní, že s jeho ostrými rysy ho svět filmu stejně brzy pohltí. Ostatně, také Cyrilův dědeček Jiří Hrzán byl populárním filmovým hercem a jak se říká, krev není voda.

Syn Ivana Trojana casting na Šarlatána zatajil

První roli si Josefsyn Ivana Trojana a Kláry Pollertové-Trojanové, zahrál už ve čtyřech letech. Nebylo to nikde jinde, než ve Strachově pohádce Anděl Páně.

A ačkoli je dnes mladému muži teprve jednadvacet let, už má za sebou hlavní roli v celovečerním filmu Šarlatán, kde si zahrál mladší verzi svého otce. Pravdou je, že nikoho lepšího autoři filmu vybrat nemohli, protože Josef se Ivanovi nápadně podobá - tedy, až na tu výšku. Ivan Trojan paradoxně vůbec netušil, že se jeho syn do castingu přihlásil. Podle serveru ČSFD se to herec dozvěděl až ve chvíli, kdy Josef roli oficiálně dostal. Inu, to muselo být doma překvapení!

S mámou Klárou si Josef pro změnu zahrál ve filmu Cena za štěstí z roku 2019, kde se objevuje také jeho dědeček Ladislav a bratr František.

Syn Stanislava Hložka zabodoval v modelingu

Také syn legendárního zpěváka Stanislava Hložka jde ve šlépějích svého otce, třebaže se to na první pohled nezdá. Matyáš Hložek se do hledáčku médií dostal v roce 2017, kdy úspěšně vyhrál soutěž Muž roku. Od začátku ale bylo jasné, že promenádování ve spodním prádle není to, co by rád ukázal světu. Jako volnou disciplínu zvolil hru na kytaru a jen co na sebe upozornil, pustil se do tvorby vlastní muziky.

Adam Mišík si plánoval změnit jméno

Srovnávání s tátou se sice Matyáš Hložek nevyhne, noční můry z něj ale nemá. V rozhovoru pro iDNES  dokonce prozradil, že se o své situaci bavil s kolegou Adamem Mišíkem, synem známé muzikantské legendy. Ten se mu svěřil, že kdyby měl možnost znovu začínat kariéru, dal by si úplně jiné jméno. „Od začátku ho totiž všichni srovnávali s tátou. Musím říct, že u mě se to zatím úplně neděje," přemítá Matyáš.

Čím se živí synové dalších českých legend a zda jsou svým otcům podobní, na to se podívejte v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články