Jablko nepadlo daleko od stromu: 10 dětí, které jsou dokonalými kopiemi svých slavných rodičů

Jablko nepadlo daleko od stromu: 10 dětí, které jsou dokonalými kopiemi svých slavných rodičů
Zdroj: Shutterstock
REESE WITHERSPOON (45) a AVA PHILLIPPE (21) - Oceňovaná herečka Reese se proslavila okouzlujícím úsměvem, díky němuž působí jako rozpustilá školačka.

Dcera Ava ho po ní zdědila. A nejen to. Je také stejně krásná, tudíž se jí daří v modelingu i filmové branži. Momentálně studuje na Kalifornské univerzitě, věnuje se keramice a je také úspěšnou influencerkou. Na Instagramu má přes 600 tisíc fanoušků.VANESSA PARADIS (48) a LILY-ROSE DEPP (22) - Francouzská zpěvačka a herečka okouzlila během svého života nejednoho muže. Tím osudovým se stal americký herec Johnny Depp (58), s nímž má dceru Lily-Rose. A právě ona je dokonalou kopií své maminky.

Zdědila nejen její krásu, ale i talent, takže je úspěšnou začínající herečkou i relativně protřelou modelkou. Jediné, co Lily-Rose chybí, je charakteristická mezírka mezi zuby, kterou se pyšní Vanessa.LIZ HURLEY (56) a DAMIAN HURLEY (19) - Britská modelka a herečka popírá veškeré zákony přírody. Ač má na krku už pět křížků, stále vypadá na třicet. Svůj recept na krásu nejspíš předala i svému synovi Damianovi, kterého má z krátkého románku s americkým byznysmenem Stevem Bingem.

Damian je už dnes úspěšný model a také se pokouší prosadit ve světe filmu. SVĚTLANA NÁLEPKOVÁ (61) a JOSEFÍNA NESVADBOVÁ (33) - Charakteristický obličej a nevšední krása. To je to, co spojuje tyto dvě ženy. Jiné už je to ale v profesním životě.

Zatímco Světlana dominovala v hudební a herecké branži, její dcera Josefína se našla u koní. Založila jezdeckou školu, kde se věnuje jejich chovu i výcviku a pořádá také terapie. Příležitostně si přivydělává jako modelka.+ 7 fotek+ 8 fotek

Ač určitá podoba potomků s rodiči je nevyhnutelná, najdou se případy, kdy dítě jako by mámě nebo tátovi z oka vypadlo. A výjimku nejsou ani celebrity. Podívejte se na desítku potomků, kteří jsou věrnými mladšími kopiemi svých slavných rodičů.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 05. 09. 2021 10:00

Při pohledu na fotografie Mamie Gummer (38) nebo Colina Hankse (43) jste často na vážkách, zda se náhodou nejedná o starší snímky Meryl Streep (72), respektive Toma Hankse (65). Tak věrně vyrostly tyto "děti" do podoby svých rodičů. A podobné případy najdete i v tuzemském showbyznysu.

Své mini verze mají Cindy Crawford i Ivan Trojan

Ty nejpovedenější vám představíme v naší fotogalerii. Všimli jste si už, jak moc podobná je modelka Kaia Gerber (20) své mamince Cindy Crawford (55)? Nebo Josef Trojan (20) tátovi Ivanovi (57)? Pojďte se na to podívat blíž! Prozradíme vám také, čím se tito potomci slavných živí a jak se jim daří.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články