7 nejlepších účesů nestárnoucí Cindy Crawford, které vám uberou léta

7 nejlepších účesů nestárnoucí Cindy Crawford, které vám uberou léta
Zdroj: Showpix
Delší jemné vlny vhodné zejména pro ženy, které se potýkají se zplihlými vlasy, vynesla Cindy na Milánském týdnu módy v roce 2019.Cindy Crawford na Pařížském týdnu dámské módy v roce 2018.Účes, který krásně přidá objem vašim vlasům, představila Crawford na Pařížském týdnu módy v roce 2019.Účes, jejž s těmi správnými produkty a prostředky zvládnete i doma. Cindy na Pařížském týdnu pánské módy roku 2018.+ 3 fotky+ 4 fotky

Ikonické mateřské znaménko nad horním rtem, přední stránky prestižních magazínů a minimalistický make-up. To vše neodmyslitelně patří k bývalé supermodelce Cindy Crawford. Nestárnoucí kráska inspiruje i v 55 letech ženy po celém světě nejen svým vytříbeným módním stylem, ale i účesy.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 24. 03. 2021 10:58

Dvojnásobná máma zůstává celý život věrná hnědé barvě vlasů, která krásně ladí k jejím oříškovým očím. Odstín kštice měnila v průběhu kariéry jen minimálně – od velmi tmavé blond po tmavě hnědou. Nejlépe jí ale sedí bronzový odstín.

Stejně tak příliš neexperimentuje ani s délkou vlasů. Tu po lopatky, se kterou roku 1988 oslnila prvního manžela, slavného hollywoodského barda Richarda Gerea (71), si zachovala do dnešních dní.

Chci mít šmrnc i v padesáti

S čím si ovšem Cindy umí pohrát, jsou účesy. Nechte se jimi inspirovat i vy! Přinášíme vám sedmičku těch nejpovedenějších, díky nimž budete i po padesátce vypadat nejvýš na čtyřicet.

„Nechci si hrát na dvacítku nebo třicítku. Chci jen mít šmrnc i v padesáti. Proto cvičím, jím zdravě a intenzivně se starám o pleť. Jde o to vypadat dobře bez ohledu na věk,“ prozradila svůj recept na krásu magazínu NewBeauty.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články