Nejkrásnější dvojčata na světě: Na Instagramu nejen vydělávají miliony, ale také sháněla tátovi dárce kostní dřeně

Nejkrásnější dvojčata na světě: Na Instagramu nejen vydělávají miliony, ale také sháněla tátovi dárce kostní dřeně
Zdroj: Profimedia

Svého prvního modelingového agenta měly už v šesti měsících. Skutečný průlom ale zaznamenaly Leah Rose a Ava Marie (11) až v momentě, kdy jim maminka Jaqi Clements (38) založila účet na Instagramu. V současnosti mají dvojčata, která bývají označována za nejkrásnější na světě, 1,8 milionu sledujících a předvádějí oblečení věhlasných značek.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 29. 08. 2021 09:00

Na svět sice přišla o čtyři a půl týdne dřív, než lékaři očekávali, ale jejich krása byla podle rodičů Jaqi a Kevina Clementsových od začátku nepřehlédnutelná. Jemné vlásky, souměrné obličeje, čistá pleť. To vše dělalo Leu a Avu výjimečnými. Proto rodiče obě holčičky už v půl roce nabídli modelingovým agenturám. A úspěch na sebe nenechal dlouho čekat.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ava + Leah (@clementstwins)

Sedmička jim přinesla štěstí

V sedmi letech, přesně 7. 7. 2017, se z nich staly skutečné hvězdy sociálních sítí. Tehdy jim Jaqi založila účet na Instagramu, kam začala vkládat fotografie vymóděných dvojčat. "Sedmička je šťastné číslo. Když jsem děvčatům navrhla, jestli by se nechtěla stát modelkami na Instagramu, skákala radostí," chlubí se trojnásobná maminka, která má vedle dvou dcer ještě syna.

Rodiče se ocitli pod palbou kritiky

Od té doby Leah a Ava fotí jeden snímek za druhým. Předvádějí na nich oblečení a výrobky značek Nike, Disney, Mattel či Target. Dokonce už navrhují i vlastní oblečení a doplňky. A vydělávají slušné peníze.

Někteří lidé ovšem Jaqi vyčítají, že už tak mladé dívky zaprodává reklamnímu průmyslu. Ona se ale ohrazuje, že je práce baví, rády se předvádějí a peníze se jim jednou budou hodit. "Ušetří si na studia, auto nebo dům. Nevidím na tom nic špatného," krčí rameny paní Clements.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ava + Leah (@clementstwins)

Pomohla rozšířit registr dárců kostní dřeně

Úspěšné modelky ale díky Instagramu nevydělávají jen peníze, ale pomohly i dobré věci, která se jich navíc bytostně dotýkala. Když jejich otec Kevin onemocněl leukémií, poprosila na sociálních sítích své fanoušky, aby se nechali otestovat, zda by se mezi nimi nenašel vhodný dárce kostní dřeně. Ohlas byl nečekaný a ač otci nakonec pomohl jeho bratr, oficiální registr se rozrostl o nezanedbatelné množství potenciálních dárců.

Podle Jaqi mají i normální dětství

I když je sledují téměř dva miliony lidí a perou se o ně věhlasné značky, mají holčičky podle Jaqi v podstatě normální dětství. Vedle focení se věnují tanci a plavání a maminka také poctivě dbá na to, aby se jim práce nekřížila se školou. A pokud už musejí odjet na focení, pak s sebou vezou soukromého učitele.

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

Theclementstwins.com 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články