Heidi Klum se pyšní nádhernou dcerou! Proč jí zakázala vstoupit do světa modelingu?

Heidi Klum se pyšní nádhernou dcerou! Proč jí zakázala vstoupit do světa modelingu?
Zdroj: Showpix

Nejstarší dcera německé supermodelky Heidi Klum (48) své geny opravdu nezapře. Po mámě zdědila hřívu blonďatých vlasů, dokonalou postavu i příjemně symetrickou tvář. Proto není divu, že se sedmnáctiletá Leni vydala v matčiných šlépějích a sklízí zasloužený úspěch. Jednoduché to ale neměla.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 02. 06. 2021 11:50

Zkušená harcovnice Heidi ji totiž zpočátku od kariéry modelky odrazovala. Když bylo Leni dvanáct nebo třináct let, dostala podle svých slov první nabídku z branže. Heidi tehdy řekla jasné ne. Bála se, že její holčička ještě není dostatečně zralá, aby ji velký svět nesemlel.

Teprve když Leni získala oprávnění řídit, usoudila, že už je připravená i na svět modelingu a koncem minulého roku dovolila dceři nafotit snímky pro německou mutaci magazínu Vogue. Tím odstartovala její nadějnou kariéru.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leni Olumi Klum (@leniklum)

Komplikované vztahy se třemi tatínky

Když v úterý Heidi oslavila osmačtyřicáté narozeniny, byla Leni jedním z prvním gratulantů. Snímek s mámou, který sdílela na svém instagramovém účtu, obletěl svět.

Zatímco s Heidi jsou si velmi blízké, o vztahu s biologickým otcem se to bohužel říct nedá. Románek Heidi s Flaviem Briatorem (71) skončil ještě před Leniným narozením a italský miliardář se o svou dceru nikdy nezajímal.

Nikoho proto neudivilo, když ji v pěti letech oficiálně adoptoval supermodelčin druhý manžel Seal (58), se kterým má Klum další tři děti. Za třetího tátu prý Leni považuje třetího manžela blonďaté manekýny, kytaristu skupiny Tokio Hotel Toma Kaulitze.

"Vím, že není vždy snadné být mojí dcerou. Nedostanete totiž šanci vyrůstat v normálním prostředí. Ale co je normální? Vyrůstat se třemi tatínky možná také ne," napsala Heidi na Instagramu u příležitosti vydání magazínu Vogue, jehož obálku Leni zdobí.

Zdroje informací:

republicworld.com

yahoo.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články