Topmodelka Heidi Klum chystá svatbu s o šestnáct let mladším zajíčkem. Kteří muži už prošli její postelí?

Zamilovaný pár
Zdroj: Instagram/heidiklum
Se snoubencem Tomem Kaulitzem (vpravo) a jeho jednovaječným dvojčetem TomemPár se nebojí odhalit soukromíJak dlouho jim tahle láska asi vydrží?Údajně spolu snoubenci už čekají dítě+ 9 fotek+ 10 fotek

Je jí pětačtyřicet, má čtyři děti, do kapsy ale hravě strčí i kolegyně o generaci mladší. Vypadá totiž pořád skvěle. Není proto divu, že se do ní zakoukal i o dost mladší člen populární hudební skupiny Tokio Hotel. Zdaleka však není jejím prvním partnerem. Kolik mužů už se v životě německé supermodelky objevilo?

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 01. 06. 2019 08:00

Cesta na vrchol

Když v roce 1992 porazila 25 000 konkurentek a získala titul Modelka roku 1992, bylo všem jasné, že tuhle dívku čeká velká kariéra. Dostala se na obálky předních módních časopisů včetně Vogue, ELLE nebo Marie Claire. Celosvětový úspěch zaznamenala, když se objevila na titulní stránce prestižního plavkového vydání Sports Illustrated Swimsuit Issue a následnou spoluprací s Victoria's Secret. Účinkovala také v pořadech Heidi Klum: svět modelingu a Německo hledá topmodelku, stala porotkyní americké reality show Amerika má talent.

Kromě modelingu se věnovala i herectví. Objevila se v televizních seriálech jako Sex ve městě, Jak jsem poznal vaši matku nebo Všichni starostovi muž.  Zahrála si v několika filmech, například Dohola? nebo Perfect Stranger. Podílela se i na tvorbě úspěšného filmu Ďábel nosí Pradu. Navrhla vlastní kolekci oblečení, která se stala úspěšnou v Německu a objevila se v obchodním katalogu Otto. Má i vlastní kolekci bot, šperků a plavek. Na trh uvedla dva parfémy, které dostaly název Heidi Klum a Me. V Německu po ní dokonce pojmenovali růži. V červenci 2007 ji časopis Forbes zařadil mezi patnáct nejbohatších supermodelek světa.

Všichni modelčiny muži z minulosti

Žít s takto vytíženou cílevědomou ženou určitě není žádný med. Je tak přirozené, že se v jejím životě během kariéry objevil nejeden muž. V roce 1997 se Klum provdala za australského herce Rica Pipina, se kterým se po 5 letech rozvedla. Po rozvodu žila nějaký čas s frontmanem kapely Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedisem, později s italským miliardářem Flaviem Briatorem, se kterým se však rozešla už během těhotenství.

Před narozením dcery Helene (15) se na počátku roku 2004 seznámila se zpěvákem Sealem, za kterého se 10. května 2005 provdala na pláži v Mexiku a kterému porodila dva syny, Henryho (14) a Johana (13) a dceru Lou (10). Dne 22. ledna 2012 pár oficiálně oznámil rozchod. Dne 6. dubna 2012 podala žádost o rozvod. Její advokátka je její kamarádka Laura Wasser. Dvojice se rozvedla 14. října 2015. Od února 2012 do roku 2014 chodila se svým bodyguardem Martinem Kristenem. Od roku 2014 do roku 2017 pak byla ve vztahu s kurátorem umění Vitem Schnabelem.

Šťastná s pohledným zajíčkem

Na začátku loňského roku se pak seznámila s devětadvacetiletým Tomem Kaulitzem, kytaristou a příležitostně také pianistou německé kapely Tokio Hotel. Důkazem, že jim to klape, je to, že ji už dokonce požádal o ruku. Navíc se šušká, že spolu čekají dítě. Pro Heidi by to byl už pátý potomek.

„Je to ten vůbec nejhodnější, nejvlídnější, nejlaskavější a nejdobrosrdečnější člověk. Nevím, kdy naposled jsem byla takhle šťastná,“ rozplývá se Heidi nad svým snoubencem. Vyjde to tomuto krásnému páru německého showbusinessu, nebo se rozejdou? Kdo ví…

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články