Suzanne Somers z Kroku za krokem ukázala krásnou vnučku: Geny se nezapřou

Suzanne Somers z Kroku za krokem ukázala krásnou vnučku: Geny se nezapřou
Zdroj: Showpix

Tak ta se povedla! Hvězda seriálu Krok za krokem Suzanne Somers (74) se na svém instagramovém účtu pochlubila nádhernou vnučkou Camelií (25). Na společné fotce vypadají s trochou nadsázky jako sestry. Obě jsou krásné, svěží a plné optimismu. Rozhodně byste nehádali, že je věkově dělí téměř půl století.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 30. 04. 2021 09:43

Tváře obou žen zdobí úsměv, a dokonce na sobě mají i stejné džínové kraťasy. "Sladili jsme se s vnučkou. Já pořád říkám, že jsem trošku jiná babička," napsala k příspěvku Suzanne, jejíž fotka zdobila na přelomu 70. a 80. let nejeden chlapecký pokoj.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Suzanne Somers (@suzannesomers)

Camelia nezapře babiččiny geny ani po profesní stránce

A daleko od stromu nepadla ani její vnučka Camelia. Starší ze dvou dcer Suzannina jediného syna Bruce (55) navíc kráčí ve šlépějích své babičky i po profesní stránce. V pětadvaceti letech má slibně rozjetou hereckou kariéru, momentálně účinkuje v nekonečném TV seriálu Báječní a bohatí.

Se Suzanne mají perfektní vztah a hodně času tráví společně. "Díky za to, jak mě pořád inspiruješ, babi," vzkázala Camelia před lety na Instagramu. A babičkovskou roli si nemůže vynachválit ani někdejší sexbomba. "Je to jako být znovu matkou, jen už nemáte tu mateřskou zodpovědnost," směje se.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený camelia somers (@cameliasomers)

Tajemné soukromí TV hvězdičky

Možná se ptáte, jak to má atraktivní Camelia s muži. Loni v prosinci potvrdil zdroj časopisu People, že absolventka Jihokalifornské univerzity sbalila fešného kolegu Chorda Overstreeta (32). Herec známý například ze seriálu Glee randil v minulosti s "Hermionou" Emmou Watson (31).

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články