Bára Jánová, hvězda seriálu Slunečná: Instagram je většinou fikce, já chci ukazovat pravdu

Bára Jánová, hvězda seriálu Slunečná: Instagram je většinou fikce, já chci ukazovat pravdu
Zdroj: Instagram Báry Jánové
Taky se těšíte na to, co přinesou nové díly Slunečné?
Kromě herectví se Bára našla i ve zpěvu. Jak se vám líbil hit Slunečné léto?
"Instagram je většinou fikce. Já ukazuji život takový, jaký je."
Sice by se ráda podívala na nějaký tropický ostrov, ale kvůli covidu nemůže. Ale o nic nejde! Miluje přírodu...+ 5 fotek+ 6 fotek

Pro herečku Báru Jánovou je role Sylvy Popelkové zlomem v kariéře. Rostoucí popularita je však dvousečný meč. Přináší do života spoustu nových zajímavých pracovních nabídek, ale také přiměje člověka k přiznání a odhalení mnohých tajemství.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 22. 08. 2020 08:30

Zájem fanoušků přiměl Báru Jánovou k tomu, aby začala být aktivnější na sociálních sítích. Kdo četl její příspěvky, jistě záhy zjistil, že je, na rozdíl od svého seriálového protějšku, citlivou ženou, která umí projevit emoce a bez okolků sdílet svá tajemství s okolním světem.

Instagram je iluze

Instagram je nereálný. Většina lidí se nám snaží hezkými fotkami namluvit, že mají ideální životy,” zhodnotila Bára jednu z nejpopulárnějších sociálních sítí. “To je ale nesmysl. Já sice taky dělám hezké fotky, ale píšu k nim pravdu. Mířím hlavně na teenagery, protože jsou v kritickém věku života, kdy je může do budoucna cokoli ovlivnit,” dodala během focení pro časopis Glanc.

Chodím na terapie

Toto přiznání vyvolalo mezi fanoušky velkou diskuzi. “Kdy mne napadlo, že to zveřejním? Přišlo to spontánně při zpáteční cestě z terapie. Je mi po ní vždy moc dobře, cítím se být uzemněná, vypovídaná a mám srovnané myšlenky. Nenapadlo by mne, že to vzbudí takový ohlas,” řekla Bára.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Pravidelně chodím na terapie. 💆🏻‍♀️ Trvalo mi celkem dlouho, než jsem našla to pravé, co mi sedí a opravdu mě posouvá a kde se cítím v bezpečí. 🧶 Někdy se mi nechce, ale vždycky dorazím. Nechce se mi, protože se z hloubi duše otevírám sobě a cizímu člověku. Mluvím o tom, čeho se bojím, s jakými démonky, bolestmi a bloky bojuju. Je těžké být 100% upřímná, ale jedině taková terapie má smysl. Je to hodnotná sebereflexe, čas věnovaný sobě a nepřímo i mým blízkým. 💜Jsem vděčná za to, jak neuvěřitelně rychle se posouvám a že do té výzvy vždycky jdu. 💪🏻 Všichni máme v životě problémy, bolestné vzpomínky, chyby, které jsme v životě udělali, malá velká tajemství a spoustu dalších neduhů. Je potřeba je přijmout, podat jim ruku a podívat se jim do očí. 👀Není se za co stydět. Je v tom síla. 🙏🏻 Chodíte na terapie? Foto asi před 8 lety made by: @petrmullerphoto 💜 . . #therapy #terapie #motivace #motivation #inspirace #inspiration #lifegoals #selfcare #selflove #sebelaska #relax #timeforyourself #casnasebe

Příspěvek sdílený Bára Jánová (@barajanova),

Hloupé poznámky

Své si herečka vyslechla i kvůli postavě. Štíhlost má prostě v genech, tak proč by měla být za to terčem nejapných poznámek? “Schytávala jsem to na základce i střední. Nevím, proč si lidé myslí, že mohou štíhlým psát: jsi hubená jako papír, najez se. Takové řeči dokážou ublížit, stejně jako obézním lidem,” svěřila se.

Botanická zahrada

Focení v Botanické zahradě v Praze bylo pro ni splněným snem.  Miluje přírodu, a jelikož se nemůže kvůli covidu podívat na nějaký hezký tropický ostrov, byla zahrada jasnou volbou.

 

Zdroj fotek: Prima a archiv Báry Jánové

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články