Jak se lže na Instagramu. Modelka odhaluje techniky, jak zakrýt nedokonalosti

Influencerka Danae Mercer ukazuje, jak na sociálních sítích zakrýt nedokonalosti těla a vypadat báječně.
Zdroj: Instagram.com/danaemercer

Krása je na prvním místě. (Nejen) modelky se na Instagramu snaží, aby vypadaly co nejlépe, a aby jejich fotka získala co nejvíce lajků. Toužíte po tom také? Následující triky, které představila známá influencerka Danae Mercer, vám je stoprocentně zajistí.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 01. 07. 2020 12:04

Znáte to. Na jedné fotografii vám čouhají přebytečná kila zpod trička, jinde jste zapomněla zatáhnout břicho. A teď nevíte, kterou fotku si pověsit na profil, abyste vypadala štíhlá, krásná a fit. Jasně, existují různé filtry, se kterými si už dnes poradí kdekdo, můžete ale také zkusit užitečné finty, které vám určitě přijdou vhod.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Danae Mercer (@danaemercer),

Instagramová realita

Na stránce newshub.co.nz se objevily fotky influencerky Danae Mercer, která ví, jak na Instagramu vypadat co nejvíce šik. Třiatřicetiletá Danae totiž pracuje jako novinářka, a tak toho stihla už hodně pochytit. "Nebezpečí sociálních médií spočívá v tom, že cítíme, že je to více reálný život než ten, který vidíme v časopisech a televizích. Ale tak to není," uvedla pro Insider.

Danae Mercer proto nafotila sama sebe – jednu pózu vždy ve dvou snímcích, aby odhalila, jak moc je instagramová realita vzdálená od té skutečné.

Na jedné fotce lze například vidět, jak jen pomocí dobrého nasvícení odstranila ze své spodní části těla celulitidu. "Většina instamodelek přesně ví, jak má pracovat s úhly. A také znají osvětlení. Stíny tak mohou jemně odstranit nedokonalosti," prozradila.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Danae Mercer (@danaemercer),

Dokonalé břišáky

Danae Mercer taky ukázala, jak je možné během třiceti vteřin nechat zmizet nafouklé břicho a udělat z něj vypracované břišáky. Vytvořte si skvělé osvětlení, zatáhněte záda, dejte jednu nohu před druhou a zázrak je na světě. "Ale nebylo by lepší, kdybychom vypadali uvolněněji?" ptá se.

Sama influencerka a novinářka tyto triky nepoužívá, dobře ale ví, jak to v branži chodí a nic proti tomu nemá. Chce však, aby všechno bylo průhledné. "Mým hlavním cílem je vzdělávat, stahovat oponu a připomínat lidem, že to, co vidíme online, je neuvěřitelně filtrováno," dodala závěrem.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články