Kraťasy pro silná stehna? Jde jen o to si správně vybrat

Kraťasy pro silná stehna? Jde jen o to si správně vybrat
Zdroj: Freepik.com
Vysoké teploty jsou již za dveřmi a tak se nebojte do ulic vyrazit v dobře padnoucích šortkách. Že nemáte nohy jako modelka? To nevadí i vy si určitě najdete ty, které vám perfektně padnou. Kraťasy s vysokým pasem sluší ženám, které mají úzký pas. Elegantní kraťase klidně můžete vynosit i do práce. 
Dejte si pozor u šortek s vyšším pasem. Ty bývají většinou kratší. Proto nebudou sedět všem ženám. Bermudy budou slušet ženám oblejších tvarů, které zakryjí nedostatky. Na výběr je nepřeberné množství materiálů, střihů a barev.+ 7 fotek+ 8 fotek

Vysoké teploty se již hlásí o slovo, což nás dostává do situace, kdy kolikrát ani nevíme co na sebe. Ideálním kouskem právě do těchto dnů jsou krátké kalhoty. Ovšem ne každá žena má míry jako modelka a může se svýma nohama chlubit. Ale nezoufejte! Přinášíme vám tipy, ve kterých si své oblíbené kraťasy najde každá žena bez ohledu na věk či postavu.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 24. 06. 2020 14:00

Letošní trendy jsou velmi rozmanité. Najdete mezi nimi mini šortky, ale i ty, které sahají až ke kolenům.  Nejdůležitější je, abyste se v daných kraťasech cítila pohodlně a sebejistě.

Kraťasy podle postavy

Pyšníte se perfektní vysportovanou postavou? A váš zadeček je toho důkazem? Máte velké štěstí. Tomuto typu postavy sluší všechny druhy kraťasů. Pokud máte plochý zadeček a úzké boky, vyhněte se přiléhavým šortkám, které vás budou obepínat a dejte přednost těm volnějším nebo do pasu. Slušet vám budou i různé barevné kombinace.

Máte-li širší boky a silnější stehna vybírejte si kraťasy v prodloužené délce. Tedy ty, které budou sahat minimálně do půlky stehen. Kratší by mohly zbytečně upozorňovat na vaše nedokonalosti. V případě, že máte větší zadeček a celkově silnější postavu, pořiďte si bermudy nebo model z tmavého denimu. Pevný materiál se vyznačuje zeštíhlujícím efektem. Tento optický klam ještě navíc podpoříte tmavou barvou.

Trendy letošního roku

Návrat do minulosti se koná i v případě šortek. Trendy jsou ty z osmdesátých let minulého století, které mají přesné pojmenování mom fit. Jedná se o džínové kraťasy s mírně rozšířenými nohavicemi a vysokým pasem. Nejoblíbenější barva těchto šortek je v klasické denimové, černé, a dokonce i bílé. Chybu také neuděláte, když sáhnete po tzv. sepraném vzoru. Tyto kraťasy pořídíte i v prodloužené verzi.

Dalším hitem jsou bermudy, které potěší i ženy s oblejšími tvary. Bermudy bývají delší a většinou končí mírně nad koleny či těsně pod nimi. Tento styl můžete vynosit klidně i do kanceláře. Sáhněte ale po elegantnějším provedení, ke kterému se hodí sako. Obujte k nim balerínky, sandálky anebo tenisky. Výběr je opravdu velký.

O své místo na výsluní se hlásí také kraťasy s většími kapsami tzv. cargo. Khaki, béžová či žlutá to jsou barevné kombinace, které jim opravdu sluší. Ovšem tyto kalhoty bývají zrádné. Velké kapsy vám totiž mohou opticky rozšířit boky.

Pokud máte úzký pas, budou vám slušet šortky s vysokým pasem. Opticky vám prodlouží nohy. Jenom si dejte pozor. Tyto kraťasy bývají většinou v kratších provedeních. V obchodech můžete narazit též na kožené kraťasy. Nejsou sice ideálním společníkem v parných dnech, ale zato v kombinaci s bílou košilí budou působit velmi elegantně. Jestliže je na sobě nechcete mít přilepené, zvolte ty se širšími nohavicemi.

Další kraťáskové tipy najdete ZDE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články