10 nejkrásnějších českých dcer: Poznáte, kteří slavní rodiče je přivedli na svět?

10 nejkrásnějších českých dcer: Poznáte, kteří slavní rodiče je přivedli na svět?
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Jiří Dvořák s dcerou Annou. Matkou dvacetileté slečny je herečka Bára Munzarová. Jiří Dvořák s dcerou rád chodí do společnosti, neváhal ji vyvést ani na zahájení Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.Jiří Dvořák s dcerou Annou, která má na sociální síti Tik Tok už milion a 200 tisíc fanoušků. Kariéru chce zkusit budovat také v Americe. Právě za oceánem má prý fanoušků nejvíc.Sedmnáctiletá dcera Ivy Kubelkové Natálie Jirásková už po mámině vzoru chodí módní přehlídky pro návrhářku Beatu Rajskou.Iva Kubelková s manželem, malířem Georgem Jiráskem, a dcerami Natálií a o čtyři roky mladší Karolínou. + 16 fotek+ 17 fotek

Dcery našich známých osobností vyrostly do krásy a mnohé z nich už dokonce kráčejí ve stopách svých rodičů. Krásná Anička, dcera herce Jiřího Dvořáka a Báry Munzarové, má na Tik Toku 1,2 milionu příznivců, a dcera Ivy Kubelkové Natálie zase po mámině vzoru úspěšně brázdí přehlídková mola. Jak jim to sluší?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 02. 2022 08:00

Dcera Báry Munzarové (50) a Jiřího Dvořáka (54) Anna (20) svého otce v posledních letech často doprovází na společenské akce a lidé jen žasnou nad jejím půvabem. Anička o svém kouzlu ví a dokáže ho chytře prodat. Na sociální síti Tik Tok má přes 1,2 milionu fanoušků především z Ameriky. Právě tam by se mladá kráska ráda přestěhovala za prací a absolvovala zde kurzy herectví. Do svého videoklipu už ji obsadil zpěvák Radek Banga a další nabídky se určitě jen hrnou.

Dcera Jiřího Dvořáka říká: Někdy se s tím těžko žije

Obsah pro své sociální sítě vytváří právě v angličtině. Já jsem spíš takový bavič, opravdu tam nenatáčím reklamy, nějaké silnější názory... Spíše dávám taková videa s tématikou Harryho Pottera nebo Marvel filmů. To, co baví mé vrstevníky,“ popisuje v rozhovoru pro Český rozhlas vnučka Luďka Munzara (†85) a Jany Hlaváčové (83).

Právě babička ji prý naučila správně vyslovovat. „Byly doby, kdy mnozí lidé viděli kolem mě jen samou protekci. Někdy se s tím těžko žije,“ přiznává Anička úskalí příslušnosti ke slavné herecké rodině.

Dcera Ivy Kubelkové podědila všechny půvaby

Modelka Iva Kubelková (44) má s malířem Georgem Jiráskem (64) hned dvě krásné dcery. Ta starší, Natálie (17), už v půvabech svoji mámu dohnala, mladší Karolína (13) má k tomu našlápnuto. Natálie se stala tváří dekorativní kosmetiky, kterou propaguje její matka, a po jejím boku  také odchodila módní přehlídku návrhářky Beaty Rajské, se kterou od té doby spolupracuje.

Natálie je samozřejmě aktivní na sociálních sítích, kde ráda předvádí dlouhé nohy a bujný dekolt, který zdědila po mamce. Vím, co chci ukázat, a co ne. Myslím, že je to tak akorát. Už jsem dostala nabídky, abych ukázala víc, ale nikdy nepřekročím pomyslnou hranici. Nestydím se za svoje tělo, naopak,“ říká Natálie v rozhovoru pro Blesk.

Ivana Jirešová se o dceru deset let soudila

Ve stopách své matky kráčí také půvabná Sofie Frida (16), kterou má herečka Ivana Jirešová (44) s bulvárním novinářem Ondřejem Höppnerem (†55). Ten v loňském roce podlehl vážné nemoci. Kvůli péči o dceru spolu bývalí partneři vedli dlouhé roky spor.

„Když jsme se kdysi s Ondřejem rozcházeli, řešili jsme opatrovnictví naší dcery. Soudila jsem se s ním pak asi deset let. Byly tam velké lži. Smrtelným úderem pro mě byla exekuce na tříleté dítě, neboli odebrání dítěte násilím z nějakého důvodu. Tím důvodem mělo být, že jsem nepředala dceru v neděli přesně v šestnáct hodin,“ svěřila se Jirešová v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou.

Z dceřina rozhodnutí je Ivana Jirešová zdrcená

Sofie studuje druhým rokem konzervatoř, ačkoli herečka se pro magazín Expres nechala slyšet, že jejím nápadem příliš nadšená není. Jsem z toho hodně zdrcená. To by vám řekl každý herec, že si nepřeje, aby jeho dítě bylo hercem,“ míní Jirešová.

Které další známé tváře doma ukrývají půvabné dcery? Jak dnes vypadá dcera Jitky Schneiderové a Davida Švehlíka Sofie Anna nebo dcera Sabiny Laurinové a Pepy Vojtka Valentýna? Na to se podívejte v naší fotogalerii.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články