Ivana Jirešová prozradila fintu, jak o Vánocích nepřibrat: Zásadní jsou podle ní dvě věci

Ivana Jirešová prozradila fintu, jak o Vánocích nepřibrat: Zásadní jsou podle ní dvě věci
Zdroj: Herminapress
Ivana Jirešová propadla bikram józe, díky ní se udržuje ve formě.Druhou část sportovních aktivit Ivany Jirešové tvoří túry a vycházky po horách. Letos například vyrazila s rodinou na Lipno.
I když se Ivana Jirešová snaží jíst zdravě, občas neodolá nějakému dortíku, jako například šumavskému povidloni.Aktivní se snaží být Ivana Jirešová i v zimě a během Vánoc.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Ivana Jirešová (44) patří k ženám, které nemají problém s nadváhou. A to díky aktivnímu životu a zdravé stravě. "Vážím tak 54, někdy 55 kilo. Víc je to v zimě, to mívám větší hlad," přiznala sympatická herečka. Webu Lifee.cz prozradila i jednoduchý recept na vánoční cukroví, po němž určitě nepřiberete.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 12. 2021 13:00

Po kilech navíc ani netouží. Zvlášť, když si kypré tvary vyzkoušela v divadelní hře Čtyřúhelník na horách, kde má vycpané pozadí i prsa. "Kolegům se to líbí, ale já bych zůstala na svojí váze. Prsama na jevišti pořád někam narážím, neumím je zkrátka nosit. A ten zadek? Akorát se na něm sedí pohodlněji, než na té mojí tvrdé kostrči," směje se hvězda Ordinace v růžové zahradě.

O Vánocích jede Ivana Jirešová na hory cvičit jógu

To ovšem neznamená, že by nejedla. "Zrovna nedávno jsem si upekla králíka, měla jsem na něj obrovskou chuť. Jenže jsem ho zapomněla trošku déle v troubě, tak jsem pak chroupala kostičky. Musím říct, že mě to nesmírně bavilo. A taky ta chuť mládí, jako děti jsme králíka mívaly často. Ale dát si ho v restauraci? To nepřipadá v úvahu, tam bych si ho neobjednala," říká rezolutně Ivana.

Fintu má i na to, jak o Vánocích nepřibrat. Nejenže se pravidelně hýbe a letos jede na hory, kde bude cvičit bikram jógu se svými fanoušky a podnikat dlouhé túry, ale navíc se neláduje tučným cukrovím. Recept na dietní variantu má naprosto vychytaný a ráda se o něj podělí. Je to prý letošní hit.

Recept Ivany Jirešové na zdravé cukroví

"Jsou to takové semínkové hrudky, dělávala je moje maminka a já zjistila, že jsou nesmírně jednoduché, chutné a zdravé, protože v nich není žádná mouka. A jak na to? Bílkem slepíte slunečnicová a sezamová semínka, přidáte med nebo cukr, hmotu zpracujete a malou lžičkou ji nandáváte na plech. Za dvacet minut je hotovo. Nemusíte se omezovat jen na vánoční období, je to skvělé i jako lehká svačinka během roku," radí herečka.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články