Vánoční vzpomínky Filipa a Marie Renčových: Na první společný Štědrý večer hasili požár

Vánoční vzpomínky Filipa a Marie Renčových: Na první společný Štědrý večer hasili požár
Zdroj: Showpix
Marii a Filipa Renčovy čekají čtvrté Vánoce s dcerou Sofií. Holčička jako by tátovi z oka vypadla.Marie Kružíková a Filip Renč se vzali v září roku 2017. Herečka tou dobou již nosila pod srdcem malou Sofinku.Se Sofinkou už jako miminkem vyráželi do společnosti.
A nesměla chybět ani na nákupech před svými prvními vánočními svátky v roce 2018.+ 2 fotky+ 3 fotky

Vskutku adrenalinové vzpomínky mají na své první společné Vánoce Filip a Marie Renčovi. Když na Štědrý den zapálili svíčky na adventním věnci, během okamžiku se romantická záležitost změnila v boj s plameny. Dramatický příběh vylíčila webu Lifee.cz Marie Renčová (34).

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 12. 2021 09:00

Manželka věhlasného režiséra má onu událost stále živě v paměti. „Byla jsem zrovna ve sprše, když větvičky adventního věnce, který jsme měli na stole, vzplály tak, že během pár vteřin plameny dosahovaly šikmého stropu našeho podkrovního bytu," líčí adrenalinový zážitek maminka bezmála čtyřleté Sofie.

Štědrý večer strávili s koštětem v ruce

"Filip, který byl naštěstí v téže místnosti, však zareagoval velmi rychle. Vmžiku vyrazil na chodbu a vrátil se s hasicím přístrojem,“ popisuje moment hrůzy. „Vyběhla jsem z koupelny až ve chvíli, kdy byl celý náš malý byt pokrytý vrstvou bílého hasičského prachu. To bylo radosti,“ směje se dnes Marie.

Místo štědrovečerní romantiky se tak s Filipem vrhli na úklid. Zametali jsme, vysávali a utírali to bílé nadělení. Ale byli jsme neskutečně šťastní a vděční, že všechno dobře dopadlo,“  dodala Marie.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články