Dárky na mlsání, pro krásu i pro zdraví. Nadělujte blízkým radost

Dárky na mlsání, pro krásu i pro zdraví. Nadělujte blízkým radost
Zdroj: Pixabay

Zkuste se zamyslet, mezi jaký tip vánočních nadšenců patříte. Máte dárky už v září, v říjnu jsou krásně zabalené a jen čekají na své místo pod stromečkem? Nebo se někdy v polovině prosince probudíte, vyděšeně se podíváte do kalendáře a zjistíte, ž vám na nákupy zbývá jen pár dnů?

Speciální projekt
Speciální projekt 03. 12. 2021 16:00

Nenechte letos nákupy na poslední chvíli. Připravili byste se tím o velkou radost obdarovaných. Ať už potřebujete něco na posílení zdraví pro maminku, lahev nějaké dobroty pro tátu nebo tchána, překvapení pro manželku, anebo chcete potěšit kompletně celou rodinu velkým dárkem, věřte, že si vyberete.

Rum z nejsladší třtiny

Bohemia Sekt

Když už chcete nadělovat alkohol, vybírejte skutečné lahůdky. Prémiový rum Don Papa z filipínského ostrova Negros je unikátní svou vstupní surovinou. Tamní cukrová třtina je totiž jednou z vůbec nejsladších cukrových třtin na světě. Její vlastnosti se projevují ve výjimečné chuti Dona Papy, kterou charakterizují tóny vanilky, medu a kandovaného ovoce. Věnujte svým blízkým dárkové balení, jehož součástí je vedle rumu i originální sklenice. Zakoupíte na www.warehouse1.cz.

Blahodárný spánek

NotinoŽe je spánek prospěšný pro krásu, to není nic nového. Teď se však tahle jistota posouvá o level dál. Novinkou v nabídce Notina je totiž hedvábný povlak na polštář ze 100 % morušového hedvábí. Pokud chcete dopřát to nejlepší pleti a vlasům, pak je to skvělá volba. Spaní na pravém hedvábí přináší řadu benefitů pro zdraví i krásu. Díky němu může pleť zůstat déle mladistvá a vlasy budou chráněné před třepením či lámáním. Pravé hedvábí eliminuje tvorbu otlaků v obličeji, které mohou vést k tvorbě vrásek a hebký materiál nenarušuje povrch vlasů.

Poznejte kouzelný ostrov

Blue StyleZemě zaslíbená pěší turistice a canyoningu, stovky kilometrů stezek různé náročnosti, které vedou skrz ty nejkrásnější přírodní scenérie, jaké si jen dovedete představit - to je portugalský ostrov Madeira. Na své si tady přijdou i vyznavači aktivní dovolené, třeba milovníci canyoningu. Pokud máte rádi lehkou dávku adrenalinu, budete mít možnost na různých úrovních obtížnosti absolvovat seskoky ze skal, plavání tůněmi i slaňování vodopádů. Všechny tyto přírodní překážky budete navíc překonávat v samém srdci vavřínového lesa Laurisilva, který je největším přírodním bohatstvím ostrova.

Něžná i krásná

Yoo

O Vánocích nemusíte spát jen v kostkovaných pyžamech s obrázkem Santy. Dopřejte partnerce, aby se o svátcích cítila být sexy. Třeba něžný župánek s krajkou Obsessive navodí v ložnici romantickou atmosféru. Župánek je ušitý z na dotek jemné a elastické látky, přičemž krátké rukávky a lemy jsou z průsvitné krajky s elegantním vzorem.

Povolejte na pomoc Ostropestřec

Naturevia

Nebudeme si lhát, Vánoce a Silvestr dají našim játrům pořádně zabrat. Dopřáváme si alkohol, tučná jídla, k tomu přičtěme užívání léků či život v znečištěném prostředí. Přitom zrovna o játra bychom se měli pečlivě starat. Dopřejme jim doplněk stravy Naturevia Ostropestřec Forte. Obsahuje extrakt ze semen ostropestřce mariánského, který podporuje nejen detoxikaci jater a regeneraci po všech druzích jaterních onemocnění, ale pomáhá rovněž udržet jejich správnou funkci a podporuje zažívání. Kromě toho je ostropestřec velmi silný antioxidant.

Skandinávské brusinky

Darbo

Brusinky ke slavnostní svíčkové, marmeláda na slepování lineckého, balení fantastických marmelád jako dárek pod stromeček. Produkty od Darbo užijete o svátcích hned několikrát. A zmíněná brusinková omáčka dodá jídlu obrovský šmrnc. Jmenuje se Darbo’s Wild Lingonberry, obsaguje 60% ovoce, konkrétně nejkvalitnější brusinky světa z volné přírody ve Skandinávii. Ovoce doplňuje cukr, koncentrát citronové šťávy a želírující látku pektin. Hodí se i k rybám a dezertům.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články