Vánoce s chutí. Dopřejte si na sváteční stůl opravdu to nejlepší

Vánoce s chutí. Dopřejte si na sváteční stůl opravdu to nejlepší
Zdroj: Pixabay

Přetéká vám už lednice dobrotami na Vánoce a nevíte pořádně, co kam dát? Anebo se na nákup potravin chystáte až na poslední chvíli? Ať tak či tak, nechte se inspirovat a pořiďte si ještě něco dobrého, co vám svátky vylepší.

Speciální projekt
Speciální projekt 20. 12. 2021 17:45

Vánoce jsou svátky klidu a míru, potkávání se s rodinou, ale také svátky dobrot. Pro jednou se nic nestane, když si trochu dopřejete. A můžete si alespoň dát pořádné novoroční předsevzetí – od ledna zase s mírou a zdravě!

Káva a čokoláda v jednom

Albert

Káva k cukroví, vánočce nebo vánočnímu moučníku prostě patří. Zrnková Perla Intenza No. 9 od Alberta snoubí slnou a intenzivní chuť a potěší chuťové pohárky všech znalců dobré kávy. Každé zrnko směsi arabica (80 %) a robusta (20 %) je vypěstováno v souladu s principem trvalé udržitelnosti.

Poznejte tajemství džemu

Darbo

Přirozenost – to je tajemství džemů Darbo All Natural. Vycházejí ze starého rodinného receptu a stejně jako tehdy je používáno pouze kvalitní ovoce, které se šetrně zahřívá a míchá, čímž si zachovává svou přirozenou chuť. Vysoký obsah ovoce také zajišťuje, že džemy poskytují nezapomenutelný chuťový zážitek.

Pusťte se do trdelníku

Pixabay

Sladkého je sice o Vánocích kolem nás víc než dost, také ale máme dost volného času. Tak co se pustit do něčeho složitějšího, na co běžně nemáme dost času? Mini trdelníky, no nezní to dobře? Trdelník navíc tak nějak k Vánocům patří, no řekněte, odoláte při sváteční procházce městem? Dopřejte si tuhle dobrotu doma, a to pod vedením zkušené pekařky.

Zklidněte se meduňkou

Svět minerálů

O Vánocích toho máme všichni dost, hodně úkolů a povinností, aby vše bylo dokonalé, nákupy a vaření, seznam nemá konec. A tak se určitě bude hodit něco na zklidnění. Bylinkový čaj Pastva pro včely i pro oči je v bio kvalitě, meduňka je známá pro své klidné účinky, které působí na psychiku a duši člověka. Navíc podporuje i dobrý spánek.

Detoxikujte s ostropestřcem

Naturevia

Vánoce a Silvestr dají našim játrům pořádně zabrat. Alkohol, tučná jídla, ale i dlouhodobé užívání léků či život v znečištěném prostředí se na nich podepisují. Přitom jsou životně důležitým orgánem. Probíhá v nich většina procesů souvisejících s metabolismem cukrů, tuků a aminokyselin. Játra rovněž zbavují organismus toxických látek, proto byste se o ně měli starat. V tom vám pomůže doplněk stravy Naturevia Ostropestřec Forte. Obsahuje extrakt ze semen ostropestřce mariánského, který podporuje nejen detoxikaci jater a regeneraci po všech druzích jaterních onemocnění, ale pomáhá rovněž udržet jejich správnou funkci a podporuje zažívání. Seženete na www.naturevia.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články