10 nejhorších vánočních stromečků, ze kterých by děti měly slzy na krajíčku!

10 nejhorších vánočních stromečků, ze kterých by děti měly slzy na krajíčku!
Zdroj: Archiv
10 nejhorších vánočních stromečků, ze kterých by děti měly slzy na krajíčku!10 nejhorších vánočních stromečků, ze kterých by děti měly slzy na krajíčku!10 nejhorších vánočních stromečků, ze kterých by děti měly slzy na krajíčku!10 nejhorších vánočních stromečků, ze kterých by děti měly slzy na krajíčku!+ 6 fotek+ 7 fotek

Možná právě přemýšlíte, do jakých barev letos naladit vánoční stromek. Někdo si s jeho zdobením hlavu vůbec neláme a na internetu kolují opravdové kuriozity. Podívejte se na přehled těch nejpříšernějších vánočních stromečků, které by vyděsily nejen Ježíška panáčka.

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 12. 2021 08:50

Jestli chcete být letos opravdu trendy, pak zahalte stromek do odstínů růžové. Samozřejmě nic nezkazíte stříbrnou či zlatou, které patří společně s fialovou a červenou mezi vánoční stálice. V oblibě nadále zůstává zasněžený vánoční stromeček, který krásně podtrhne kouzelnou atmosféru Vánoc. Zvlášť když jsme sníh na Vánoce už několik let neviděli.

Pozor na prskavky i uchycení stromku

Ať už se rozhodnete pro jakékoliv dekorace a barevnost, nezapomeňte, že nejdřív se rozmísťují elektrické svíčky, potom ozdoby a nakonec řetězy a třásně. Důležitá rada na závěr – zkontrolujte, jestli je stromeček stabilní a dobře uchycený ve vhodném stojánku. A pozor na prskavky, ať nemusí táta s minimaxem zavlažovat byt.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články