Na prskavky zapomeňte. Tyto budoárové fotky rozsvítí Vánoce jako nic jiného

Tak trochu jiný posel Vánoc.
Zdroj: Tami Bears/Huffingtonpost.com
Joshua VarozzaJoshua VarozzaJoshua VarozzaJoshua Varozza+ 2 fotky+ 3 fotky

Pamatujete na kulatého modela s plnovousem, co se rozvaloval na kapotě auta a házel při tom svůdné pohledy? Je zpět! Tentokrát se svou přítelkyní Tami Bears nafotili vánoční edici budoárových fotek. A opět vykouzlí úsměv na rtech. Joshua Varozza nás přesvědčuje, že nejlepším vánočním oděvem jsou žárovičky na stromeček. A nejen to.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 04. 12. 2019 08:00

Humorné snímky

Snímky Tami Bears jsou plné nadsázky a humoru ze sebe sama. Varozza se klidně napevno omotá světelným řetězem a je mu jedno, že se mu nepěkně zařezává do vypouklého břicha nebo povislých prsou. Pózuje při tom jako modelka na obálce Sports Illustrated. Nadváha nemusí být důvodem k posměchu, ale zdrojem legrace, jako by svými portréty vzkazoval.

Podpora na internetu

Takový humor se pochopitelně dočkal masivní podpory na internetu. Snímky se objevily na prestižních adresách typu The Huffington Post, Daily Mail nebo Cosmopolitan.

Nikdy by nás nenapadlo, že si nás svět všimne a že se fotky stanou virálem,“ řekli serveru The Huffington Post. „Byli jsme jen dva přátelé z malého města, kteří chtěli rozesmát pár lidí.“

Okořeňte svůj den pohledem na úsměvné portréty vousáče Joshuy:

Zdroj: The Huffington Post

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články