Už se brzy dočkáme! Nakupte poslední dárky a užijte si poslední předvánoční večery

Už se brzy dočkáme! Nakupte poslední dárky a užijte si poslední předvánoční večery
Zdroj: Pixabay

Jsou dvě možnosti, proč teď, dva dny před Štědrým večerem, zmatkujete, že nemáte všechny dárky. Buď jste situaci podcenili a měli na nákupy pořád dost času, nebo to hlavní máte, ale pořád vám schází něco navíc.

Speciální projekt
Speciální projekt 22. 12. 2022 09:00

V obou případech máte možnost nápravy. Jistě, klidně se můžete ještě vydat do nákupního centra, ale počítejte s tlačenicí a jistou dávkou stresu. Skvělým řešením je pořídit dárkové poukazy. Nalijte si skleničku nějaké dobroty nebo si uvařte hrnek čaje, připravte si dobré jídlo, zasedněte k počítači a využijte tuhle pohodlnou možnost.

Mauricijská vzpomínka

Pepr consulting

Když už je řeč o nějakém skvělém pití, seznamte se se Single estate rumem Lazy Dodo. Pochází z oblasti Pamplemousses, kde se nachází nejkrásnější třtinové plantáže ostrova Mauricius, a je výsledkem více než 175 let zkušeností. Své jméno dostal po ptáku dodo, který obýval ostrov Mauricius před příchodem námořníků v 18. století. Dodo neboli dronte mauricijský, také známý jako blboun nejapný, neuměl létat, a proto se o něm říkalo, že je líný. I přesto, že je to dnes již vyhynulý druh, zůstává dodo národním symbolem ostrova Mauricius a je součástí státního znaku. Rum je po tomto bájném ptáku pojmenován, aby tak mimo jiné připomněl, že stejný osud může potkat i řadu jiných ohrožených druhů. Seženete na www.warehouse1.cz.

Dobrota ze Španělska

Albert

Albert přináší ve vánočním období lahůdku ze Španělka, a to Excellent Tapas ktevety s chilli a citrónem, které zachutnají každému. Navíc nesou označení ASC, které znamená odpovědný chov. Skvěle se k nim hodí například rozpečená bagetka. Tak si vychutnejte španělské speciality s rodinou a sestavte si ze široké nabídky tapas chuťovky přesně pro vás.

Dobrou chuť!

Extrakurzy.cz

Máte rádi klasické české omáčky? A na kterou máte chuť? Je to koprovka, rajská, svíčková nebo nějaká jiná? Platforma Extrakurzy přináší online kurzy vaření, díky nimž se zlepšíte ve vaření nebo se naučíte nové recepty z pohodlí domova. Učit vás budou ti nejlepší čeští šéfkuchaři. Na přípravu omáček se zaměřuje ve svém online videokurzu šéfkuchař Petr Hajný. Provede vás od základů přípravou tradičních poctivých omáček jako je například právě rajská či svíčková.

Přírodní síla pod stromečkem

Svět minerálů

Že mají minerály velkou moc a sílu, to je známá věc. Věděli jste však, že my, lidé, ji z nich můžeme čerpat? Než však svého blízkého obklopíte náhodně vybranými krystaly, je třeba se s jejich účinky seznámit. Anebo jednoduše nadělte dárkový poukaz a nechce každého vybrat podle vlastních preferencí. Volit lze třeba minerál, který pomůže se zdravotním problémem, dodá energii, vyladí spánek nebo pomůže v profesním životě.

Co bude dnes k jídlu?

toprecepty.cz

Nesnášíte tuhle otázku? Tak se zařiďte tak, aby nikdy nepadla! Darujte členům rodiny poukazy na kuchařky a vychytávku do kuchyně. Připravil je pro vás největší český web o vaření Toprecepty a je z čeho vybírat. V nabídce je třeba Chalupářská kuchařka, Naše kuchařka a Naše kuchařka 2, a protože i něčím sladkým se občas musí zhřešit, volit lze i Naše moučníky.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články