Ještě to stíháte! Dárky na poslední chvíli nemusí být špatné, stačí se inspirovat

Ještě to stíháte! Dárky na poslední chvíli nemusí být špatné, stačí se inspirovat

Slyšíte to? Slyšíte to cinkání? To si Ježíšek trénuje na Štědrý večer. A vy? Vy nemáte všechny dárky! Žádnou paniku, sice to bude s odřenýma ušima, ale tyhle tipy vám vytrhnou trn z paty.

Speciální projekt
Speciální projekt 19. 12. 2022 10:45

Na velké nákupy už opravdu čas nezbývá, leda byste měli odvahu na to, vtrhnout do přeplněného nákupního centra. Pokud takhle odvážní nejste, zasedněte k počítači a objednávejte o sto šest. A nezapomeňte, vynikajícím dárkem je i dárkový poukaz.

Dobrota pro každou příležitost

Albert

Albert Excellent Fuet Extra seženet exkluzivně v Albertu. Vyřeší za vás pohoštění na Štědrý den, ale i na oslavy konce roku. Stačí nakrájet na malá kolečka a můžete podávat. Jeho jemná chuť osloví každého milovníka masa, klobásek a salámků. Ve spojení s dobrým vínem a olivami či kouskem pečiva překvapíte každou návštěvu.

Pro znalce sektů

Pepr Consulting

Pokud hledáte dárek, který rozzáří oči nadšeného milovníka bublinek, je Bohemia Sekt Prestige 36 brut volbou, s níž se nemůžete splést. Díky minimálně tříletému ležení na kvasinkách získává tento sekt své ušlechtilé terciální tóny, mineralitu a nádech pečeného toastu. Vychutná si ho každý, ale skutečný znalec ho dokáže opravdu ocenit. Seženete na www.osobnivinoteka.cz.

Co dneska uvaříme?

Toprecepty.cz

Rádi byste někomu blízkému nadělili kuchařku, protože víte, že rád vaří, ale netušíte, kterou už doma má, a která by ho naopak potěšila? Vyřešte to dárkovým poukazem od Topreceptů, největšího českého portálu o vaření. Nechte na obdarovaném volbu, zda si vybere „sladkou“ publikaci nebo sáhne po kuchařce s desítkami prověřených receptů.

Darujte energii z přírody

Svět minerálů

Šperk, ozdoba do domácnosti, pomocník se zdravím… To vše má společného jmenovatele – krystal! Vybrat však ten správný nemusí být snadné, tak se netrapte a darujte dárkový poukaz. Můžete ho krásně zabalit a pod stromečkem udělá velkou radost.

Sladké překvapení

Medicinka

Máte rádi dárkové balíčky? Tak jeden takový darujte někomu blízkému. V tom od Medicinky najdete dva malé medíky, dvě medovinky a ručně dělanou svíčku.

U nás vyřešíte dárek za chvíli—i za 5 dvanáct

Orea Hotel

Každý ke shánění dárků přistupuje jinak. Někdo má už v létě hotovo, jiný 24. ráno začíná panikařit. Pro oba typy máme dobrou zprávu: Voucher na pobyt v hotelech OREA koupíte a vytisknete během několika minut kdykoli. I těsně před štědrovečerní večeří. Věnovat ho můžete komukoli a radost udělá úplně všem. Odpočinek přijde vhod každému, zejména těm, kteří na Vánoce shání dárky na poslední chvíli. Dárkový poukaz zakoupíte na pár kliknutí na www.orea.cz.

Styl a výkon v jednom

Glo

Kdo používá nikotinovou alternativu, dobře ví, že vedle funkcionality je důležitý i design. Výrobce British American Tobacco patří k nejprogresivnějším inovátorům v této oblasti, a na český trh tak přišel s technologicky dosud nejvyspělejší variantou svého zařízení na zahřívání tabáku. Pod názvem gloTM HYPER X2 nabízí vylepšený design i nové technologie pro zvýšení komfortu při jeho užívání. X2 je vyvedena v sedmi nových monochromatických i dvoubarevných provedeních, má lehčí a kompaktnější tělo a na první pohled zaujme nápaditou a opticky výraznější jednotkou pro vkládání tabákových náplní. Ta je zároveň opatřena novým uzavíracím systémem – záklopkou, která eliminuje zanášení nečistot do zařízení ve chvíli, kdy není používáno. Kompletní nabídku najdete na shop.myglo.cz.

Česká klasika ve vánočním balení

Extrakurzy.cz

Máte rádi českou kuchyni? Tak se v ní zdokonalte od mistra! Napište si Ježíškovi, nebo sami darujte, online kurz od Extrakurzů. Vyberte třeba ten od šéfkuchaře a porotce soutěže MasterChef Jana Punčocháře. Provede vás přípravou tradičních českých pokrmů pro každý den. Naučí vás připravit poctivou uzenou polévku, šťavnatý holandský řízek, uvařit nadýchané knedlíky a mnoho dalšího!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články