Dvaačtyřicetiletá oslavenkyně Iva Kubelková: S touhle sexy postavou strčí do kapsy nejednu dvacítku!

Iva Kubelková slaví narozeniny.
Zdroj: archiv Extra
Iva Kubelková má na svůj věk dokonalou postavu.Iva Kubelková slaví narozeniny.Iva Kubelková  jako malá holka.Iva a její vražedný dekolt.+ 8 fotek+ 9 fotek

Iva Kubelková patří k našim nejkrásnějším moderátorkám. Tato bývalá modelka oslňuje tisíce fanoušků už od roku 1996, kdy se stala první vicemiss. Ze svého půvabu neztratila nic ani po čtyřicítce, ba naopak, s přibývajícím věkem zraje do ještě větší krásy.

Petra Járková
Petra Járková 08. 05. 2019 08:00

Dnes tato prsatá moderátorka slaví 42. narozeniny a za svůj vzhled se rozhodně stydět nemusí. Postavu má lepší než kdejaká dvacítka a prsa pevnější než kdejaká silikonová kráska.

Navíc má Iva dokonalou postavu, kterou často ukazuje na sociálních sítích. Za svoji figuru v plavkách se opravdu stydět nemusí. Naopak by mohla strčit do kapsy o mnoho let mladší dívky.

I když je Iva v jednom kole, potěší občas své fanoušky i fotkami v prádle a to je teprve na co se dívat. Takový dekolt by vyrazil dech snad každému, kdo zabodl oči do jejího výstřihu.

Příležitostná modelka Iva se věnuje kromě moderování i zpívání a hraní. Nebojí se žádných nových výzev a život si užívá plnými doušky. Maminka dvou dívek, Natálie a Karolíny, by mohla být svojí vitalitou a energií vzorem pro daleko mladší ročníky.

My jí k narozeninám přejeme, ať jí elixír mládí nikdy nedojde a pracovní nabídky se hrnou tak jako doteď.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články