Česko má nejkrásnějšího muže Evropy: Je jím Muž roku 2018 Jirka Kmoníček

Muž číslo 7 - Jirka Kmoníček.
Zdroj: David Novotný/Muž roku
Kmoníček reprezentoval Českou republiku na světové soutěži krásy Mistr International.Jirka se šelem nebojí.Kmoníček je sympatický a má charisma.Jeho tělo je božské.+ 5 fotek+ 6 fotek

Vítěz jediné české soutěže mužské krásy Muž roku 2018 Jiří Kmoníček při své přípravě na světovou soutěž Mister International netušil, že se mu bude na dalekých Filipínách tak líbit. Doháněl fyzičku, sháněl národní kroj, ladil angličtinu a vše se mu vyplatilo. Na světové soutěži mužské krásy skončil na čtvrtém místě a stal se nejkrásnějším Evropanem.

Petra Járková
Petra Járková 25. 02. 2019 14:00

Jiří je z výsledku nadšený, urostlý fešák nečekal takhle dobré umístění. A pak to přišlo!

 „Bojoval jsem ze všech sil. Konkurence byla veliká, jsem velmi šťastný, unavený, ale spokojený, dal jsem do toho maximum,“ dodal po svém vítězství.

Od včerejšího večera je tedy skromný, chytrý a sympatický Čech Jirka Kmoníček nejkrásnějším Evropanem a čtvrtým nejkrásnějším mužem světa. Z 39 účastníků ho trumfli pouze vítěz soutěže krásy z Vietnamu a krasavci z Hongkongu a Venezuely.

Prezident soutěže David Novotný má z umístění Jirky Kmoníčka v soutěži Mister International velkou radost. Vždyť jeho soutěž mužské krásy je rok od roku úspěšnější a vítězové zaznamenávají ve světě velké úspěchy. Není se čemu divit, za  19 let, co David Novotný posílá své zástupce na světové soutěže, už má na talent a krásu čich.

„Je to krásný dárek k jubilejnímu, 20. ročníku Muže roku. Mít nejkrásnějšího muže v Evropě a čtvrtého na světě, tím se nemůže hned tak někdo pochlubit. A už vybíráme mezi českými muži další, kteří budou bojovat o titul Muž roku 2019 a účast na soutěžích krásy ve světě. Vybraná dvanáctka finalistů pojede v květnu na týdenní soustředění do Tuniska a finále se potom bude konat v srpnu v Náchodě, jako každý rok. Kdo chce toto zažít, má poslední možnost se přihlásit do castingu, který se koná 6. dubna,“ láká Novotný další muže ke splnění svého snu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články