10 nejvíc sexy herců roku 2019: Dornan zaujal jako chlípník, Hemsworth jako silák, Efron roztomilým kukučem

Zac Efron hraje jak v komediích, tak i dramatech, na divadelních prknech i v seriálech.
Zdroj: Profimedia
Tom Hardy je muž se sexy britským přízvukem a drsným zevnějškem. Jeho první celovečerní film byl Černý jestřáb sestřelen, ale průlomovým se stal snímek Star Trek: Nemesis.Ryan Gosling je původem z Kanady a už jako dítě věděl, že chce být hercem. Má toho za sebou opravdu spoustu, ale mezi nejznámější snímky patří Zápisník jedné lásky.Ben Affleck, celým jménem Benjamin Geza Affleck, je americký filmový herec, režisér a scenárista, který byl dlouhou dobu brán jen jako doplněk svého hereckého parťáka Matta Damona.Heath Ledger byl australský herec, který se stal známým zejména svou rolí ve filmu Zkrocená hora, za kterou získal i nominace na Oscara a Zlatý glóbus. Obě ceny získal in memoriam.+ 6 fotek+ 7 fotek

Ke konci roku vždy dochází k nejrůznějším bilancování. Ani u nás tomu nebude jinak, proto jsme se pustili do hodnocení mužů a jejich krásy, šarmu a sexepealu. Kdo tento rok zabodoval a právem si zaslouží dostat se mezi top deset nejvíc sexy herců světa?

Petra Járková
Petra Járková 26. 12. 2019 12:00

Chris Hemsworth

Neodolatelný silák Thor se právě touto marvelovskou postavou proslavil nejvíce a díky ní ho také téměř každý rok můžeme vidět v kině. Tenhle sexy herec, který pravidelně plní zahraniční bulvární plátky a umisťuje se na špici žebříčků o nejkrásnější herce se narodil v Austrálii a jeho kořeny jsou anglické, irské, skotské a německé. Jako jeden z mála hollywoodských krasavců je ale šťastně zadaný a s manželkou vychovává tři ratolesti.

Jamie Dornan

Jamie zazářil nejen jako sexuchtivý miliardář ze ságy Padesát odstínů, ale také jako návštěvník filmového festivalu v Karlových Varech, kde si svým chováním získal české diváky. Původem je Dornan z Irska, ale už jako mladý kluk se přestěhoval do Londýna, kde ze začátku pracoval jako model, a to dokonce pro takové věhlasné značky jako Calvin Klein, Dior nebo Armani.

Ryan Gosling

Ryana mulujeme už z dob filmu Zápisník jedné lásky, kdy nejedna z nás seděla s kapesníkem u televize a toužila, aby se její partner Goslingovi alespoň trochu podobal. Hvězda se z něj však stala až po účinkování ve filmech jako Hranice života, Half Nelson, Okamžik zlomu nebo z filmu z roku 2018 First man. Tam ztvárnil legendárního kosmonauta Neila Armstronga. Gosling je původem je z Kanady a už jako dítě věděl, že chce být hercem a díkybohu se jím také stal.

NA ŽEBŘÍČEK DALŠÍCH SEXY HERCŮ ROKU 2019 SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články