Před šesti lety předčasně zemřel herec Paul Walker: Čím byl tento fešák výjimečný?

Paul William Walker IV byl americký herec. Nejvíce proslul svou rolí Briana O'Connera v závodnické filmové sérii Rychle a zběsile.
Zdroj: Profimedia
Paul William Walker IV byl americký herec. Nejvíce proslul svou rolí Briana O'Connera v závodnické filmové sérii Rychle a zběsile. Hrál i v dalších filmech, mezi které patří Městečko Pleasantville, Do hlubiny a Osm statečných.Zemřel při autonehodě ve věku čtyřiceti let.Narodil se roku 1973 v Kalifornii. Jeho otec byl podnikatel Paul William Walker III a jeho matka Cheryl Crabtree byla modelka. + 4 fotky+ 5 fotek

Smrt hrdiny filmů Rychle a zběsile Paula Walkera 30. listopadu 2013 šokovala rodinu i fanoušky. V plné rychlosti narazil do sloupu a jeho luxusní auto za pár vteřin shořelo na popel. Pojďme zavzpomínat, co na tomto herci bylo tak výjimečného.

Petra Járková
Petra Járková 30. 11. 2019 08:00

Zemřel jako James Dean

Jestli má Amerika hereckou legendu s bouřlivým osudem, tak je to James Dean. Talentovaný herec s životem bouřliváka, který se ve 24 letech zabil v autě. Jeho legenda stále žije a poté, co zemřel Paul Walker, ho s ním všichni ještě víc srovnávají. Ten se sice dožil čtyřicítky, ale také zemřel mladý a krásný, na vrcholu sil a kariéry. Stejně, jako tenkrát James Dean.

Býval to slavný model

Co si budeme povídat, Paul Walker byl kus. Blond vlasy, modré oči, perfektní tělo. Toho si byli vědomi i návrháři a on byl několik sezón modelem značky Davidoff. V roce 2001 se navíc v magazínu People umístil v žebříčku 50 nejvíc sexy lidí planety.

Obětavá práce pro charitu

Paul si sice užíval slávy plnými doušky a jeho garáž byla narvaná luxusními auty, ale ani tehdy nezapomínal na ostatní. Jeho srdce bylo neustále otevřené potřebným a on osobně v roce 2010 založil neziskovku Reach Out Worldwide. Ta zajišťovala vše potřebné lidem, kterých se dotkly přírodní katastrofy a humanitární krize. Díky jeho slavnému jménu přilákala organizace mnoho dárců a on mohl pomáhat po celém světě.

Dcera Meadow je jeho klonem

Po smrti tu herec nechal svou dceru Meadow. Sympatická dívka má stejné oči a pohled jako její tatínek. Meadow by klidně mohla být celebritka, obrážet večírky, házet si denně tucty selfíček na Instagram a zajímat se jenom o nové kabelky a rtěnky. Ale ona se potatila. Paul Walker věnoval velkou část svého života záchraně oceánů a jeho dcera dělá to samé. Vede organizaci udělující granty studentům a doktorandům mořské biologie. Takovým, kteří přichází s nápady, jak zachránit život v moři.

NA SNÍMKY PAULA WALKERA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články