Před devíti lety zemřel herec Leslie Nielsen: Připomeňte si filmy, díky kterým se stal slavný

Leslie Nielsen byl oblíbený komediální herec.
Zdroj: g.cz
Harlow je film s téměř biografickým zpracováním života úspěšné herečky Jean Harlow - blonďaté sexbomby. Agent WC 40 je americký film z roku 1996, který paroduje především filmy s Jamesem Bondem, ale také různé další.Utopenec na útěku je americká filmová komedie režiséra Pata Profta z roku 1998. Jde o parodii na snímek Uprchlík.Creepshow je povídkový film s opravdu černým humorem.+ 2 fotky+ 3 fotky

Legendární americký komik s bílou kšticí Leslie Nielsen zemřel v roce 2010, jeho odkaz ale bude žít navždy. Jeho nejznámější filmy, Drákuloviny a tři díly Bláznivé střely, patří ke klasikám, my pro vás máme seznam kousků, které možná neznáte, a rozhodně stojí za zhlédnutí.

Petra Járková
Petra Járková 28. 11. 2019 08:00

Utopenec na útěku

Snímek plný tupého humoru, na který by se neměl dívat nikdo kromě totálně zkouřených lidí! Obsahuje klasické hlášky jako "Jsem si tím jistý asi jako, že tohle je anakonda" či "Tvé lži jsou jako banány, přicházejí ve velkých žlutých trsech!"

Agent WC 40

Nielsenova parodie na snímky o dokonalých tajných agentech, kteří vše zvládají, mají nejmodernější špionážní hračky a miluje je každá žena, která na ně pohlédne.

Harlow

Harlow je snímek z období, ve kterém ještě Nielsen patřil mezi herce vážnějších rolí. Jedná se o životopisný snímek o hollywoodské hvězdě Jean Harlow, hraje ji Carroll Baker.

Creepshow

Něco pro milovníky hororu, neboť i do tohoto žánru Nielsen zasáhl. Creepshow je povídkový strašidelný film, v němž síly spojili legendy George A. Romero a Stephen King.

Připoutejte se, prosím

Film, o kterém každý věděl, ale málokdo skutečně viděl, zejména pak příslušníci mladších ročníků ne. Nielsen tu má menší roli lékaře, jeho hlášky jsou ale nezapomenutelné.

NA SNÍMKY Z VÝŠE ZMÍNĚNÝCH FILMŮ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články