Co uvidíte v nových dílech Ulice: Velká vášeň Blanky a Evžena otevírá zásadní otázku

Co uvidíte v nových dílech Ulice: Velká vášeň Blanky a Evžena otevírá zásadní otázku
Zdroj: se souhlasem TV nova
Evžen a Blanka budou tento týden lepit svůj rozbitý vztah.Blanka s Evženem k sobě mají stále blízko a musí se ovládat, aby jeden druhého nepolíbili. Všechny snahy ale selžou a oni dají opět volný průchod citům.Láska mezi Evženem a Blankou znovu kvete. Ale co bude dál?Blanka má rozporuplné pocity z toho, co se právě stalo.+ 3 fotky+ 4 fotky

Tento týden bude v Ulici jiskřit láska. Když se Blanka s Evženem poddají dlouho potlačovaným citům, zažijí spolu chvíle rozkoše. Mají ale šanci znovu slepit vztah? Také Sára s Danem před svými blízkými tají něco, co jim vyrazí dech.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 31. 01. 2022 13:15

Sára a Dan zatím drželi šokující novinky v tajnosti z obavy, co na to řeknou ostatní. Teď ale musí s pravdou ven... Co rozpoutá řetězec neobvyklých událostí? A jak dají Dan a Sára lekci těm, kteří si to z jejich pohledu zaslouží? Na to se můžete v seriálu Ulice podívat už dnes od 18:25 na TV Nova.

Setkání s Arnoštem vyřeší Karle dilema

Karla stále váhá ohledně návratu do práce na kriminálce. Najednou má pocit, že všechno, co dobře uměla, zdárně zapomněla. A že je k ničemu. Neví, jestli zvládne skloubit péči o rodinu s pracovními povinnostmi, a zda pozice, kterou jí na policii nabízí, není nad její síly. Velké dilema nakonec vyřeší setkání s Arnoštem, který se rozhoduje k něčemu zásadnímu. Karla se mu to pokouší rozmluvit, protože svého rozhodnutí by v budoucnu mohl litovat.

Další šance pro Blanku a Evžena?

Ty dva to k sobě stále táhne, i když si vzájemnou lásku zakazují. Jenže potlačit své city prostě nedokážou, přestože se o to Blanka a Evžen hodně snaží. Nakonec je vzájemná přitažlivost přemůže. Stačí opravdu málo, aby svět kolem nich najednou přestal existovat, aby tu byli jen oni dva se svou láskou a vášní. Je jasné, že je čeká velká debata o tom, co vlastně bude dál. Má cenu pokoušet další šanci na lásku?

Gábina něco tají Jirkovi i rodičům

Gábina je stále v jednom kole, na Jirku Hermana si ale čas udělá pokaždé, když je to jen trochu možné. Teď se však jejich schůzka nečekaně zvrtne. O ranní pohodě si ti dva mohou nechat jenom zdát, a to nejen kvůli svým náročným profesím. K tomu všemu se přidá jedno neplánované setkání, ze kterého je Gábinina matka doslova na mrtvici.

Vítka čeká životní rozhodnutí

Dita je Vítkovi vděčná za pomoc ve chvíli, kdy s rodinou procházela náročným obdobím. Vítka tahle pomoc inspiruje k rozhodnutí, jak dál naložit se svým životem. Už ví, co by chtěl dělat, aby jeho práce byla i posláním. Zatímco Dita je z jeho nápadu nadšená, Vítkova rodina zažije pořádný šok a jeho rozhodnutí je pro ně nepřijatelné. Nejvíc protestuje jedna osoba...

Zdroje informací:

TV Nova: Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články