Marcel (45): Už jsem myslel, že budu do smrti bez milování. Manželka mě ale překvapila

Marcel (45): Už jsem myslel, že budu do smrti bez milování. Manželka mě ale překvapila
Zdroj: Freepik

Marcel si nikdy nechtěl připustit, že mu vadí nadváha jeho ženy. Jako lidé si totiž skvěle rozuměli. Krize přišla, když jejich dcery vylítly z hnízda. Romana ale našla způsob, jak vrátit do manželství vášeň a erotiku.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 20. 01. 2022 10:00

Manželka udělala snad tu nejlepší věc, jakou mohla. Shodila neuvěřitelných 40 kilogramů. Naše životy se tím obrátily vzhůru nohama. Modlím se jen za jednu věc. A to, aby můj penis ještě nějaký ten rok vydržel být aktivní. Důvod je jednoduchý. Konečně si užívám sex s vlastní manželkou.

Manželka měla vždycky nadváhu

Sám jsem nevěděl, že mi Romanina nadváha vlastně vadí. Byla taková, už když jsme spolu začínali. Občas si do mě někdo z kamarádů rýpnul, proč se zahazuji zrovna s baculkou, ale já to neřešil. Zamiloval jsem se do ní bez ohledu na to, že to nebyla žádná twiggy.

V našich začátcích měla podle mě tak patnáct kilo navíc. Výhodou bylo, že měla obří prsa, pro které já mám slabost. Po dvou porodech svoji váhu navýšila o dalších dvacet pět kilo. Občas mi to bylo líto, ale do hubnutí jsem ji nenutil.

Nechtěl jsem si připustit ani fakt, že mě vlastně vůbec nepřitahuje. Sex byl u nás náhodným zážitkem, který ve finále za moc nestál. Tím, že jsem měl Romču rád, smířil jsem se s tím, že to tak zůstane. Ono totiž jako lidé, respektive manželé, jsme si skvěle rozuměli. Proč to kazit kvůli obezitě?

Krizi vyřešila manželka za nás za oba

Skřípat to začalo až o několik let později. Obě dcery se v osmnácti trhly a my zůstali sami. Manželská krize přicházela nenápadně, ale o to neodbytněji. Byli jsme si pořád víc cizí a já nevěděl, jak se tomu bránit. Vše za nás vyřešila manželka. Aniž by mi cokoliv řekla, začala tajně hubnout pomocí zdravého jídla a po čase i pohybu.

Kdy jsem si poprvé něčeho všimnul, bylo ve chvíli, kdy měla dole deset kilo. Stála v kuchyni v tílku a teplákách. Že to není sexy? Bylo a moc. Stoupnul jsem si k ní zezadu a začal ji osahávat. Nejprve znejistěla, ale potom na hru přistoupila. Po letech jsme se láskyplně pomilovali. Znovu ve mně probudila touhu.

Za několik měsíců měla dole dalších patnáct kilo. Začala se znovu malovat, nechala si udělat šmrncovní účes. Měl jsem na ni ustavičně chuť. Moje vzrůstající libido hnalo zase ji. Pochopila, že když ještě něco zhubne, naše krize bude zažehnána. Dokonce jsme začali společně chodit na tenis. Ty šortky, ve kterých odpalovala míček, bych vám přál vidět.

Pořádný sex zažívám až teď po čtyřicítce

Suma sumárum, shodila během dvou let čtyřicet kilo. Nám tím zachránila manželství. Někdy si přijdu jako dvacetiletý kluk, protože spolu spíme klidně denně. Má nový drive a je k sežrání. Jsou ženy, které by to s její váhou vzdaly. Ona ne. Ona zabojovala, jak kvůli sobě, tak kvůli nám. Jsem rád, že jsem vydržel a do ničeho ji nenutil.

Teď si přeji jediné. A to, aby můj penis s ní dokázal držet krok, protože až teď, po čtyřicítce, zažívám ten nejlepší sex. A ti, co se kdysi smáli, že mám vedle sebe tlustou holku, dnes pláčou. Jejich kdysi hubené rajdy jsou dnes maminy s těmi čtyřiceti kily navíc, které moje žena navždy pohřbila.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články