Fešák Šimon Bilina ze seriálu ZOO: Přiznal kuriózní zážitek s krajtou i rostoucí počet fanynek

Fešák Šimon Bilina ze seriálu ZOO: Přiznal kuriózní zážitek s krajtou i rostoucí počet fanynek
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Šimon Bilina se v seriálu ZOO objevuje v roli ošetřovatele hadů Adama.Jak říká Šimon Bilina v rozhovoru pro Lifee.cz, ze zvířat strach nemá.Šimon Bilina si svoji roli pochvaluje a je překvapený, že ho fanynky neváhají oslovovat na ulici.Mladý herec Šimon Bilina říká, že sláva je pomíjivá a je pouhou iluzí.+ 4 fotky+ 5 fotek

V seriálu ZOO hraje sympatický Šimon Bilina (26) ošetřovatele hadů, Haďáka Adama. V rozhovoru pro Lifee.cz promluvil o netradičních zážitcích, které se zvířaty díky seriálu nasbíral. Pokud si myslíte, že na place při scénách s jedovatými hady či obřími škrtiči umíral hrůzou, byli byste na omylu. Tenhle herec má pro strach uděláno!

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 04. 2022 08:00

Haďák Adam ze seriálu ZOO to v životě neměl jednoduché. Během studia na přírodovědecké škole mu při havárii v pralese zemřeli oba rodiče, potom byl jako voják nasazen v Afghánistánu. Přežil dokonce i teroristický útok. Jeho představitel Šimon Bilina nyní pro Lifee.cz odhalil své vlastní prožitky nejen z natáčení populárního seriálu.

Šimon Bilina má pro strach uděláno

Zvířata jsou překrásná. Jejich přítomnost na place je vždycky osvobozující a harmonizující. Potkávám se s žirafami, lvy, pavouky a hlavně s hady," vypráví sympatický Šimon, který byl redakcí Lifee.cz nedávno zařazen mezi nejkrásnější seriálové herce.

A má pro strach uděláno. „Opravdu se jich nebojím, nemám důvod. Život vedu tak, aby ke strachu nedocházelo," míní Šimon, který se v rámci natáčení setkává i se smrtelně jedovatými hady. „Jakmile se nějaký strach vyskytne, tak je přeci nádherné prozkoumat, co za ním stojí. Na opačné straně toho strachu je obrovské bohatství, touha nebo vysvětlení," zamýšlí se mladý herec.

Šimona Bilinu dokázala rozhodit zatím jen krajta

Vzápětí ale přiznává, že i on se během natáčení na okamžik polekal. Měl jsem tam krajtu malajskou, která váží asi 25 kilo. Je těžká a špatně se s ní manipuluje. Přistihl jsem se, že mám strach, aby někam neutekla," vzpomíná Šimon. Ani kousnutí nebude sranda, protože vám z toho oteče ruka. Měl jsem ji v záběru chytit a umístit zpátky do kufru. Zápasil jsem s ní asi dvě minuty," dodává statečný herec, který se kvůli dobré roli nebojí zariskovat.

Za tu krátkou dobu, co se pravidelně objevuje na televizních obrazovkách, zaujal mnoho divaček. Jeho fanklub se tak úctyhodně rozrůstá. „Moc to neprožívám, ale určitě se něco děje. Je to zvláštní, protože jdete po Václaváku nebo do sámošky a lidé vás zastavují," směje se Šimon, je to vtipné, protože vím, že je to vlastně iluze. Jsem vděčný, že si tenhle seriál našel diváky i v této náročné době."

Nová role bezdomovce

Slečny, které by se do Šimona zakoukaly, mají od května možnost vídat ho živě na divadelních prknech - a to rovnou po boku písničkáře Tomáše Kluse. V připravovaném muzikálu Branický zázrak si Šimon zahraje bezdomovce Rudu, alter ego hlavní postavy. Jak nám prozradil, režisér Jan Svěrák používal během práce poněkud netradiční metody. „Byla tady role, kterou mi pan Svěrák připodobňoval třeba k Zemi. Moje role jsou Spojené státy americké a má žlutou barvu. Takhle jsme pracovali, skrze představivost," vysvětluje trochu záhadně Šimon. Předpremiéra se uskuteční už 2. května na Letní scéně Voděrádky.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články