7 nejhezčích herců ze seriálu ZOO: Dvojník Zdeňka Piškuly, exotický kudrnáč i protřelí fešáci

7 nejhezčích herců ze seriálu ZOO: Dvojník Zdeňka Piškuly, exotický kudrnáč i protřelí fešáci
Zdroj: Se souhlasem TV Prima/koláž LIfee.cz
David Gránský se v seriálu ZOO objevuje v roli Alberta Poláka, schopného hezouna, který má rád peníze.Albert Polák pochází z právnické rodiny, na studium advokacie ale nebyl dost chytrý, a tak se zaměřil na marketing. A protože rodičům bylo jasné, že se o něj musí postarat, zařídili mu teplé místo v marketingu zoo. 
David Gránský obléká jako Albert Polák drahé obleky, v civilu Davida nejčastěji potkáte v džínách a tričku.Goran Maiello hraje v seriálu Vojtěcha Rokla.
+ 29 fotek+ 30 fotek

V úterý a ve čtvrtek od 20:15 vídáme na obrazovkách televize Prima nový seriál ZOO. Spolu s ním přicházejí také herci, kterým na chvíli dovolíme usídlit se v našich obývacích pokojích. Na některé tváře jsme zvyklí z předchozího seriálu Slunečná, jiným teprve přicházíme na chuť. Pojďme si nyní společně připomenout ty největší fešáky ze ZOO.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 02. 2022 08:00

Mezi známé tváře, které se v seriálu ZOO objevují, patří bezpochyby David Gránský. Toho vídáme v roli ředitele marketingu zoologické zahrady„Budu taková kancelářská krysa a ne úplně kladná postava. Doufám, že mě diváci, kteří mě měli zafixovaného z Modrého kódu a Sestřiček, nezačnou nenávidět. Tady k tomu budou mít nejeden důvod,“ prozradil CNN Prima News o své roli, v níž neobléká prakticky nic jiného než drahý oblek a je tak trochu na peníze.

David Gránský už je televizní stálicí a jeho fanynkám určitě neunikla zpráva, že s manželkou Nikolou čeká prvního potomka. Radostnou novinu pár oznámil na sociálních sítích: „Hráč číslo 3 vstoupil do hry. Očekáváme….(že se brzy nevyspíme).“

Vojtěch Vovesný vzhledem připomíná Zdeňka Piškulu

Mladého herce Vojtěcha Vovesného, který v seriálu hraje brášku hlavní hrdinky Sid, si dobře prohlédněte. Patnáctiletý blonďák, který vzhledem připomíná Zdeňka Piškulu, se blýskl už v seriálech Ohnivý kuře nebo Modrý kód. Tehdy mu bylo sotva deset let a od té doby se výrazně změnil a vytáhl. Vojtěch je úspěšným dětským hercem a netočí jen seriály, objevil se také v několika filmech - Fotograf, Donšajni, Cesta do lesa nebo Cesta domů.

Šimon Bilina si natáčení s plazy užíval

Herec Šimon Bilina se v ZOO coby ošetřovatel plazů "haďák" setkává s velkým množstvím plazů a přiznává, že právě kvůli tomu se roli rozhodl vzít. Je totiž velkým milovníkem přírody, proto ho z míry nevyvedlo ani setkání s pátým nejjedovatějším hadem na světě.

Užívat si měl také scénu, kdy byl zavřený v ohradě s krokodýlem. Šestadvacetiletý Šimon si zahrál v seriálu Odznak Vysočina nebo Modrý kód a pokud se vám jeho tvář zdá povědomá, objevil se ve více než padesáti reklamách. Fešný herec se ale mimo natáčení věnuje také psaní, skládání hudby a režii, je spolutvůrcem podcastu Hi.storky.

Sympaťák s italskými kořeny Goran Maiello

Pozornost si zaslouží také sympaťák s exotickým jménem Goran Maiello. Jak už jeho jméno napovídá, Goran má italské kořeny. Od dětství se věnuje fotbalu a volejbalu. V seriálu ZOO ho můžeme vidět v roli Vojtěcha Rokla, syna Marie Roklové, nové ředitelky zoologické zahrady.

Na další výrazné herce ze seriálu ZOO se podívejte v naší fotogalerii.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články