Seriál ZOO: 10 šokujících tajemství, která skrývají jeho největší hvězdy

Seriál ZOO: 10 šokujících tajemství, která skrývají jeho největší hvězdy
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Vanda Hybnerová hraje ošetřovatelku lemurů Stáňu Smíškovou. Jana Švandová v roli Sidonie Novotné, která vybudovala velký sklářský podnik. Veronika Freimanová ztvárnila v seriálu ředitelku Zoo Marii Roklovou.Lucie Polišenská hraje Elišku Krásnou, dceru Anežky Krásné (Pavla Tomicová). Eliška je chovatelkou žiraf a svobodnou mámou dvou puberťáků.Jana Švandová se Sabinou Laurinovou, která hraje Alici Novotnou. Jejího manžela Eduarda ztělesnil Marek Taclík.+ 16 fotek+ 17 fotek

Posvítili jsme si na desítku největších hvězd nového seriálu ZOO, který začala vysílat televize Prima, a na každou z nich vyšťourali nějakou pikantérii. Jakých 10 překvapivých věcí o slavných tvářích nejspíš nevíte?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 01. 2022 12:30

Možná vás tajnosti seriálových herců překvapí. Někdo vášnivě rád luxuje a doma má vysavač za 100 000 korun, další se pokoušel omládnout používáním krému vyrobeného z pánské předkožky. A jiná hvězda zase přes den vypije deset piveček, ani nemrkne!

Eva Burešová - Viktorie Janečková

Že je herečka Eva Burešová velmi štíhlá, to řešili televizní diváci už před jedenácti lety, kdy se objevila v soutěži Česko Slovensko má talent. Deníku Aha se tenkrát podařilo zjistit, že za její figurou stojí refluxní choroba jícnu. Tedy stav, kdy se kyselina ze žaludku vrací do jícnu a nese to s sebou řadu nepříjemností a omezování.

Musela proto výrazně snížit svou váhu, dodržuje přísnou dietu, nesmí pít alkohol. Nesmí se namáhat, nosit těžké věci a musí spát téměř vsedě na nakloněném lůžku, aby v noci nevdechla žaludeční kyseliny,“ uvedl tenkrát zdroj z jejího okolí.

David Gránský - Albert Polák

Až v hitparádách uslyšíte bodovat zpěváka, který vyrůstal v Dublinu a říká si Tom Sean, zbystřete. Tomas Sean Pšenička je totiž polorodým bratrem Davida Gránského, společnou mají maminku. A tenhle sedmnáctiletý sympaťák se na výsluní slávy svého staršího sourozence rozhodně nevyhřívá - naopak.

Rozhodl se věnovat zpěvu a cestičku si touží vyšlapat sám. „Brácha mi pomáhal hlavně radami. Byl bych hloupý, kdybych je odmítal, protože toho má za sebou opravdu hodně a dotáhl to daleko. Ale jinak jsme se hned na začátku domluvili, že nechci žádnou protekci,” svěřil se Tom novinářům na křtu svého videoklipu.

Bob Klepl - Radek Daňhel

Exceluje v divadelní hře Vysavač, která je tak trochu o něm. Bob Klepl přiznává, že luxování je jeho velkým koníčkem a provozuje ho prakticky denně. Kolegové se mu dokonce poskládali na vysavač v hodnotě 100 000 korun! Pracují na mně tři psychiatři. Dřív jsem se léčil z alkoholismu, jeden psychiatr mi řekl, že mám nas*áno v hlavě, že jsem závislý na všem! S vysáváním je to podobný,“ neváhal se Bob Klepl přiznat v talkshow Honzy Dědka. Když potom přišla řeč na sex s vysavačem, přidal herec další pikantérii: Jednou jsem to taky zkusil a byl jsem rád, že jsem blízko vypínače!“

Sabina Laurinová - Alice Novotná

Ačkoli křehká blondýnka vypadá jako anděl, deníku Aha prozradila, že během studií se dokázala pořádně odvázat. Hodně jsme se spolužáky chodívali po hospůdkách a za školu. Pamatuji si, že jsme tím naše profesory hodně trápili. Dneska bych to už neudělala,“ kaje se herečka a k dobru ještě přidává historku z tohoto období: „Dokonce si pamatuji, že jsme měli jednoho profesora a tomu jsme potajmu přetočili hodinky, aby nám odpadly hodiny, a pak jsme šli zase do hospody. Dlouho se na nás zlobil.“

Jitka Sedláčková - Helena Pechová

Postava Jitky Sedláčkové narazí v seriálu na sňatkového podvodníka, který ji připraví téměř o všechno. Herečka sama přitom našla lásku také až v pozdním věku, teprve nedávno. Že by se ale z jejího přítele vyklubal sňatkový podvodník, to snad nehrozí. Pavel Töpfer je bratrem věhlasného herce Tomáše a ačkoli se s Jitkou už nějakou dobu znali, dohromady to dali teprve před rokem, v jejích šedesáti letech. Jitka pak o své nové lásce dala vědět prostřednictvím sociálních sítí.

Veronika Freimanová - Marie Roklová

Veronika Freimanová mohla být slavnou herečkou světového formátu! To by však nesměla odmítnout roli v hollywoodském filmu, jak prozradila v talkshow 7 pádů Honzy Dědka. „Lidé jako Saul Zaentz, slavný producent, nebo Philip Kaufman byli na obhlídce v Praze pod zástěrkou, že budou natáčet reklamu,“ vyprávěla herečka, která se nakonec dozvěděla, že konkurz vyhrála a přišla tedy na schůzku do hotelu Continental. „Byla tam spousta malých Japonců, a když bylo rozhodnuté, že roli získám já, pánové začali říkat: ‚Ukažte zuby, ukažte nehty.‘ To mě hrozně vyděsilo. Tak jsem vstala a řekla: ‚Děkuji, já toto nedělám.‘”  Později se ukázalo, že hledali herečku pro roli ve filmu Nesnesitelná lehkost bytí.

Pavla Tomicová - Anežka Krásná

Než poznala svého současného manžela, herce Ondřeje Malého, žila umělkyně deset let s mužem, který jí nakonec oznámil, že je gay. S ním má také Pavla Tomicová staršího syna Adama. „Dozvěděla jsem se, že jsem žila s fajn kamarádkou. Manžel byl homosexuál, sám se s tím faktem těžko srovnával a mým problémem zase bylo, že jsem vyrůstala v příliš nádherném rodinném prostředí, a tudíž jsem si neuměla představit, že bych svému synovi nepřipravila totéž. A tak naše nešťastné manželství trvalo deset let, svěřila se herečka se svou minulostí BleskuSyn prý za otcem létá do Ameriky a skvěle si rozumějí s jeho asijským partnerem.

Jana Švandová - Sidonie Novotná

V Show Jana Krause herečka prozradila, že když jí kamarádka poradila, aby na krásu vyzkoušela krém z pánské předkožky, neváhala a koupila si ho! Namazala se jím před spaním a ulehla do postele. „Přišel manžel a ptal se: ,Miláčku, co to tady tak strašně smrdí?’ Tak jsem odpověděla, že to jsem já."

Vanda Hybnerová - Stáňa Smíšková

Herečka podle ČSFD během natáčení filmu Román pro muže vykouřila každý natáčecí den krabičku cigaret i přesto, že je nekuřačka. Během natáčení tohoto legendárního filmu měla také odmítnout plivnout na steak, proto se toho musel ujmout asistent režie. 

Lucie Polišenská - Eliška Krásná

Seriálová hvězda Lucie Polišenská se v talkshow 7 pádů Honzy Dědka pochlubila, že dokáže přes den vypít i deset piv. Názorně předvedla také to, že jí nedělá problém dát pivo na ex”. Konstatuje však, že alkoholička není: Nejsem alkoholička, piju jen, když mám volno. Ale pak to stojí zato. Pivo jsem si oblíbila právě díky kamarádům, kteří mě ho naučili pít."

Na fotografie z natáčení nového seriálu ZOO se podívejte v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články